Šta ste radili danas ? 2 (drugi deo)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
danas smo selektirali preostalih 700kg suncokreta od lane rod 08 koji je bio na tavanu,i zatim ocistili tavan i sad je spreman za sledeci suncokret rod 09 koji ce kod nas doci negde krajem augusta,i sad sam se vratio sa njive bio jos malo da prskam totalom divlji sirak na krajevima parcela pod kukuruzom :D

bio u poseti rodjacima i kod deda strica na salasu pa evo malo ovaca :D
29m6gye.jpg

263dmxd.jpg

suncao se malo i ubio dva spricera, a kasnije tj, na pridvece, jos dva uz muziku uzivo.
Sviraju neki trubaci AUSTROUGARSKI, jos kad im dam note da udare jedno UZICKO, letece case svuda!!!!!!!! :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:

prvo jutros sao da predam suncokret sto mi sinoc pokisao, pa onda isao da nasecm malo tuluzine za bikove, onda isao da izbaliram 1 jutro deteline,pa produzio na njivu gde mi vrse suncokret, pa me tata zvao da dodjem kuci da utovarimo bikove,onda nazad na njivu da docekam kombajn na drugoj parceli da ga uputim i teraj da natovarimo detelinu, pa kuci i isao na kraj da predam suncokret. dan mi je bio do jaja

danas sam bio na prezetaciji almexovih claasovih traktora koji su orali i grubirali ovde od nas u backom petrovcu na imanju jednog gospodina,i tu su mu 2 velika claas traktora claas arion 630(140ks) sa gruberom kockerling trio zahvata 3,5m koji je razrivao strniste i jedan veci claas axion 850(240ks) sa plugom vogel noot 6 brazdi obrtac koji je orao jednu parcelu od 3 4 jutara dok je manji claas arion razrivao sa gruberom povrsinu od 5 jutara i na prezentaciji je bilo dosta ljudi koji su gledali kako to moderni traktori i plugovi rade,a ja sam imao mogucnost da i sam vozim i isprobam claas ariona 630 sa gruberom :D
evo ga
30tkqip.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh