Šta ste radili danas ? 2 (drugi deo)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
nemam ::lose::
to je stara centralna osovina od ursusa 120ks ali je bila pohabana i stajala mi u starom gvožđu pa mi je strugar skinuo 2 mm da uđe ona debelozidna cev.
inače završio sam posao sutra budu slike.

Leko iz predhodnih postova vidim da si kupio zemlju ,kako se sada krece cena zemlje kod Vas i da li je interesovanje jos veliko ili je malo splasla potraznja?

kiraj je napisao(la):
Leko iz predhodnih postova vidim da si kupio zemlju ,kako se sada krece cena zemlje kod Vas i da li je interesovanje jos veliko ili je malo splasla potraznja?
Kod nas je i dalje potraznja za zemljom, kako ko oglasi da se prodaje to ode odmah.Ja sam kupio 3 kj i dao sam 11 000 eura blizu je sela pa nisam hteo da se cenkam :ppozdrav:

Isplatice se zato sto je to backa zemja te mnogo bolje rodi i lakse se radi od ove banatske.U Beceju verovatno plane a u Novom Beceju slabije.

abro je napisao(la):
KishRobert
Pa kod vas u Beceju cujem da plane jos brze i da je oko 4000 jevrica, jel to tacno?
ja nisam iz beceja,ja sam u banatu,novi becej,a to je velika razlika sto se zemlje tice.

ognjen74 je napisao(la):
KishRobert je napisao(la):
leka je napisao(la):
Ja sam kupio 3 kj i dao sam 11 000 eura blizu je sela pa nisam hteo da se cenkam :ppozdrav:
bog te j$$$$...
leeele pa zar nije mnogo pa jesi li razmisljao sta da sejes da ti se sto pre isplati
ali :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav: pa isplatice se za jedno 10 god :haha: ma uvek je mogu prodati a valda nece doveka ovako lose biti u poljoprivredi :sta: :ppozdrav:

Danas sam jeo kuvanih mladih kukuruza, i moram reći da su taman kako trebaju biti. :D

danas skidao sa 539 rezervoar za gorivo posto je poceo da curi popustio na prednjem srafu i curka polako pa sam ga lemio i vratio ga nazad to je za danas od posla

Roberte ne presujem najeftinije.Svi mi koji presujemo uslužno radimo 15 din po bali jer zbog obima posla ne može skuplje.Lično imam dosta mušterija kojima radim veliku količinu bala i ako bi podigao cenu ostao bi bez posla kod njih a svako ima svoje mušterije pa bi sedeo kod kuće i radio svoje i nešto sitno uslužno.Sa cenom od 15 din ja sam prezadovoljan sistemom ulog-dobit jer se svakako isplati. :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh