Šta ste radili danas ? 2 (drugi deo)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
quote] Branko moraću ja da te upoznam sa jednom drugaricom Dunjom
Kad već imaš tako "divnog voća" u kraju , da nemaš možda neku Jagodu ili Višnju ?
Obzirom na moje godine i stanje zuba - više sam za neko "mekše" voće :haha:

Završeno jutarnje tanjiranje.

x4g4z4.jpg

2uegne8.jpg

20fyloi.jpg

260zjuo.jpg

Evo i rode da pravi društvo

23kdu07.jpg

jbg, sve ispade kancerogeno. ne moz vise covek da izadje iz kuce a da ne naketi na neki kancerogeni faktor.

pa sta bi drugo jedna devojka mogla da radi ::namigivanje:: bilo je za ocekivati :D kulirali smo mislili da odemo na abzen al ipak ne veceras idemo na turnir zezanje!! sutra uvece jaka utkmica nadamo se pobedi inace sinoc 6-0 za nas moja 2 gola !!

dr Dule je napisao(la):
jbg, sve ispade kancerogeno. ne moz vise covek da izadje iz kuce a da ne naketi na neki kancerogeni faktor.

Unfortunately.
Post je spojen: [time]1248444220[/time]
pa sta bi drugo jedna devojka mogla da radi ::namigivanje:: bilo je za ocekivati :D kulirali smo mislili da odemo na abzen al ipak ne veceras idemo na turnir zezanje!! sutra uvece jaka utkmica nadamo se pobedi inace sinoc 6-0 za nas moja 2 gola !!

Daleko od toga da je to sve sto bi jedna devojka mogla da radi... ;)

Srecno veceras!

odmarao kuci i kupao se u bazenu,zatim isao u atar da vidim grahoricu i prijatelja kako prska njive totalom i da malo ::prica:: i :ppozdrav: i sada sedim i gledam forum!

Danas pre podne prevodio zemlju sto sam kupio a poslepodne bio na kupanju,pre par dana poceo nesto da gradim bice i slika a juce smo malo :ppozdrav: evo i slika:
p7220004.jpg
yuuu.png

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh