Šta ste radili danas ? 2 (drugi deo)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma čekaj polako ako i bude šta od toga telnett za vas ako nešto krene biće popust jer ovaj ima sve mašine od kombajna traktora silokombajna

Bili mi neki ''cobani" danas na vrata da pitaju dali bi ja radio za njih kao varioc!Uzela neka firma da rekonstruise krivi pesacki most preko smrdljivog kanala,pa im fali varioc!Ustvari njihov majstor je odbio da radi nad tim smradom!Idem sutra da vidim,posto daju masnu dnevnicu,a nije mi ni daleko!Ne znam ni kako su me nasli!

Danas se pripremao za nov zakon :haha: kupio dve rotacije Hella za beloruse tako da sam sad kompletan sa rotacijama kombajn ima fergusoni imaju tako da kako je krenulo oranje ne verujem da će mo stići da pooremo do 10 decembra a sa ima vremena pa reko da namestim.

Zar se ne plasis od vetra da moze da podigne crepove i onda ces imati jos jednu zanimaciju da ih skupljas. :sta:

Do sad sam nosio stajnjak ali pocela neka kisa... verovatno cemo ici da kupimo jednu vucenu tesku tanjiracu JD ako ne danas sutra ... ova kisa za....la poslove!!!

peto1 je napisao(la):
Zar se ne plasis od vetra da moze da podigne crepove i onda ces imati jos jednu zanimaciju da ih skupljas. :sta:

Ne, zasto bi vetar podigao crepove? Ovde u Kraljevu retko kada duva vetar olujne jacine. U poslednjih 25 godina, pamtim samo jedanput da nam je otkrio kucu, a stalu nikada. Zasto mislis da bi vetar podigao ove crepove? pozz

senator je napisao(la):
peto1 je napisao(la):

Ne, zasto bi vetar podigao crepove? Ovde u Kraljevu retko kada duva vetar olujne jacine. U poslednjih 25 godina, pamtim samo jedanput da nam je otkrio kucu, a na stalu nikada. Zasto mislis da bi vetar podigao ove crepove? pozz

Samo sam hteo da ti skrenem paznju, jer sam vec video nekoliko takvih objekata bez crepa. Pa kako kazes da kod vas nema vetra onda vlalda nece biti problema.

evo ja završio rotacije. A slike pšenice su pre nedelju dana.

icjo0w.jpg

r89f8i.jpg

5tyywm.jpg

k46x68.jpg

11ilh55.jpg

2nrhe0w.jpg

Post je spojen: [time]1257517830[/time]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh