case ih
Član
vidimo se tamo!mirmag je napisao(la):Poceli smo da varimo cardak kod kolege!A sad pravac kod mojih u Kucuru da se ozderem za medalju!Sutra je seoska slava(kirbaj) u Kucuri,pa ko doso dobro doso!![]()
![Prijateljski pozdrav :ppozdrav: :ppozdrav:](/styles/default/xenforo/smilies/poljoinfo/ppozdrav.gif)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
vidimo se tamo!mirmag je napisao(la):Poceli smo da varimo cardak kod kolege!A sad pravac kod mojih u Kucuru da se ozderem za medalju!Sutra je seoska slava(kirbaj) u Kucuri,pa ko doso dobro doso!![]()
ista stvar bila prekjuce kod mene sad pauza dok stignu druge sljive!!kiraj je napisao(la):Od pre dva dana![]()
![]()
North ARMY je napisao(la):imam tetovazu opela na nozi![]()
Ti reko,ides balirati veceras,da nisi zaboravio?~Kiki~ je napisao(la):Sad stigao sa baliranja celu noć tuko bale a biće još za večeras . Nisam ni mislio da će biti toliko , više nego treća .![]()
Ja isto! Jedva sam uspeo da ga skinem, koliko je bila zapekla cev na sastavuMILOŠ D.T je napisao(la):Vario auspuh na kolima.
KishRobert je napisao(la):bogami od cetvrtka ne radim.