Šta čitate ovih dana, preporučite knjigu

Досије Омега од Милана Видојевића . Обавезно прочитајте .
 
Priručnik za preživljavanje britanski SAS specijalaca (SAS - Special Air Service; nešto slčno našoj 63. padobranskoj brigadi)
:D
knjiga je prevedena na hr, ima da se skine ovde
 
Preporučio bi knjigu ispovest iz harema od Branka Milenkovića, istinita priča jedne beograđanke koja je naivno nasela na priču o boljem životu u inostranstvu a završila u haremu u Dubaiju.
 
Kosjerac je napisao(la):
Preporučio bi knjigu ispovest iz harema od Branka Milenkovića, istinita priča jedne beograđanke koja je naivno nasela na priču o boljem životu u inostranstvu a završila u haremu u Dubaiju.

E to sam čuo da je dobra knjiga!
 
Kosingas- trecu knjigu. Evo i site http://www.kosingas.com/

Knjiga moze izgledati kao fantastika, ali ukoliko se upustite u malo dublje upoznavanje istorije, videcete koliko je knjiga i istinita. Mene je fasciniralo poznavanje obicaja, tradicije, istorije od strane autora. O ovakvoj nekoj nasoj knizi sam mastao od kada sam gledao Lord of the Ring. Ako bi se poajvila neka ozbiljna lova i da se od ovoga napravi film, normalno pristojan, ladno bih smatrao kao neki svoje licno ostvarenje. Inace kada je trebala da se pojavi prva knjiga, krenuo ja po knjizarama, a tamo me gledaju kao da sam sa Marsa pao. Neko vreme posle toga, knjiga je skoro uvek bila rasprodana. Danas, sve tri knjige mozete nabaviti u skoro svim knjizarama, takodje i u english version. verovatno sam jedan od najvecih kupaca ovih knjiga, jer sam mnogima kupovao, a onima kojima nisam, naterao sam ih da kupe.:osmeh:
 
Ako neko može da mi pomogne da pronađem ili možda ima neku od knjiga dr Vojislava Šešelja, sakupio sam par knjiga, ali na netu nalazim na limundi, alegro i ostale gluposti......
 
Kontaktirao sam ih @dipl.seljanka, imaju samo novija izdanja knjiga i mogu da mi daju knjigu da pogledam jer imaju u stranačkoj biblioteci koliko sam ih razumeo....
 
Matke kralju, Šeki mi je komšija iz starog kraja, mogu da sredim da ti to, časkom, uživo izrecituje, čim se vrati iz bajbokane. :osmeh:

Trenutno čitam nove EU propise o organskoj akvakulturi,... tamo ribe žive bolje nego ljudi kod nas. ::lose::
 
Pa imam par njegovih knjiga, ali nisu moje vlasništvo, a voleo bi da imam što više njegovih knjiga tako da šta god nabaviš od Vojvode, dobro je, javi mi na pp ! :ppozdrav:
 
Nazad
Vrh