hoće ako si prijavio kamion na početku sezone a od dispečera dobio nalog za utovarРепари а јел хоће шећерана да вам прими репу ако имате своје камионе тј свој превоз? За Минђушара,свака част.
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
hoće ako si prijavio kamion na početku sezone a od dispečera dobio nalog za utovarРепари а јел хоће шећерана да вам прими репу ако имате своје камионе тј свој превоз? За Минђушара,свака част.
Nije neka veza,ali poznajem neke ljude,koji me cene za dan ipo natovarili 80ak kamiona,neki su i 3ture tovarili na dan,jer su išli preko reda (mali kamioni za Žabalj)Ja nesumnjam i mindjušarev prinos, ali ta digestija i prevoz mi deluju kao "preko veze"
3-4dana@mindjusar
koliko si cekao da odnesu mislim koliko je bila dana na gromili
Eto, a kod mene čoveku za istu fabriku, nečistoća 32%, digestija 12,19%, repa čekala par nedelja na prizmi (bilo u nedelju na B92) .Nije neka veza,ali poznajem neke ljude
Eto, a kod mene čoveku za istu fabriku, nečistoća 32%, digestija 12,19%, repa čekala par nedelja na prizmi (bilo u nedelju na B92) .
hoće ako si prijavio kamion na početku sezone a od dispečera dobio nalog za utovar