Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prošle nedelje sam uzeo uzorak nore koja je samo dva puta prskana od cerkospore, digestija 12,6, 13,25 i 13,8. Prvi uzorak uzet sa uvratina. ČEkam da čujem prinos za par dana kada se izvadi. Neka moja metoda mi kaže oko 8 vagona po ha sa tom digestijom.
Ni kod nas ih nema,sigurno vec 10 dana nije nista otislo,ali kad dodju idu pravac na njivu.(sad cu bas da zovnem da pitam da'l ce nesto uskoro da se tovari ili ceka Novu Godinu na prizmi)I kod nas dolaze, ali ih nema, a vreme odmice.......
U Pecincima ove kamiondzije taraju da rade svaki dan. Ako dnevno ne prevezas bar jednu turu, imas ogromne sanse da te posalju kuci. Kaze rodjak prosle godine su po turi imali obezbedjeno 80l goriva, a sad 60l. Uopste izgleda kao da secerane i ne zele da otkupljuju repuMalo pre sam se cuo sa mojim ugovaracem,kaze opste je ludilo ,bolje da i dalje stoji u njivi nego na prizmi jer ko zna kad ce ova sa prizme da se odvuce.Oko sela repe kao bedemi na rekama....