sale ratar
Član
Mestimično, ali to se samo kod njega manifestuju simptomi a ima na hiljadu hektara u našoj opštini i kod njih ništa a istu hemiju koristili uglavnom.Jel bilo mraza?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mestimično, ali to se samo kod njega manifestuju simptomi a ima na hiljadu hektara u našoj opštini i kod njih ništa a istu hemiju koristili uglavnom.Jel bilo mraza?
svaka cast, ovakvu repu nisam vidio kod nas u ovo doba sigurno 7-8gdanas poceo spartanje
Kod nas se kaže- što gazda ludji repa sve bolja.svaka cast, ovakvu repu nisam vidio kod nas u ovo doba sigurno 7-8g
kad je bila sjetva? i sorta?
kod nas su znali reći dok je popularna repa bila pa dok se nije dogodila kobna 2008-a, dotad bila 2-3. kultura u ataru, odmah iza pšenice...
kazu ''kad se šparta repa oko 1.maja u sezoni vađenja prikolica više se traži''
Kad lepo izmrzne zima i bude suvo spremac je po meni najbolji za prve prohode, posle samo drljaca se provoza na rotorima.@NA: Dok sam sijao repu mučio me sjetvospremač u pripremi. Ove godine je to dodatno izraženo s obzirom na sušu koja nas je morila.