Nek bude vise nego meni ove godine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kolega nećemo da preterujemo . Nek bude prljave toliko , odma okrećem prase i svi reparoši u temi su pozvani doduše malo ali odabrano društvo7.5 vagona po Ha plative
Ja imao necistocu 27 % a digestiju 12,2%, te godine sam imao recept za cerkosporu (tiofanat metil 5 tretmana)repa bila bomba i opet trubaTako je .Te godine mi je prosečna nečistoća bila 34%,a digestija 13,6.To je bila poslednja repa na mojim njivama i posladnja godina rada žabaljske šećerane.
Prevoz su nam platili pred početak kampanje 2015.
2017 sam imao repu katastrofa na 2.5ha losu. Razlog je sto je na toj njivi repa bila 2013, 2015 i te 2017. Trulez, sklop uzasan (pipa je razbila), probio mi abutilon (safari kineski bio fals) i takav usev je zaradio 1000e/kj. 2018 se posvetim repi. Travke nigde, pipu prskao cim nadjem grickan listic, cerkosporu radnik i ja prskali po idealnim uslovima. Repa grom. Na kraju digestija bila 13.5a 2017 na brlogu od repe 17. Zaradio 320e/kj na svojoj zemlji na zakupima bio u minusu. 2019 oprostajna godina sa 3kj da bi potrosio zalihe hemije. Nisam se ni trudio nesto. Cerkosporu radio bakrom 2x, mankozebom i ostacima riasa, dueta. Bilo 40t/kj plative. Sada da je sejem ne znam koja cena treba da mi se ponudi.Ja imao necistocu 27 % a digestiju 12,2%, te godine sam imao recept za cerkosporu (tiofanat metil 5 tretmana)repa bila bomba i opet truba
Treba gledati od 46 min! Stevan Morovic iz mog sela, covek je rekao sve !!!!
Добро је прошао што репе нема посејано, и што треба, а не зато што је он врхунски произвођач...Treba gledati od 46 min! Stevan Morovic iz mog sela, covek je rekao sve !!!!
Prilog je sniman ove godine...covek imao repu u ritu. Zato je mogao navodnjavati!!!Secam se gospodina od 2018te kad je sniman prilog.