Mi Sremci cekamo da obavimo vasar u Sidu pa napadamo repu.
Nagurace i kile i digestije.
Nagurace i kile i digestije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta ocekivati od zarade kada je secer 60din/kg kilsko pakovanje u prodavnici sa pdv.Treba 20t/kj, ako se povadi po suvom nema problema iduce godine.
Lane sam vadio po prasini i ove godine uzmem njivu preko puta strnjika sad je kukuruz na obe isti, vizuelno nema razlike.
Ja sam uradio tretman prošle subote, plan je da vadimo krajem septembra -početkom oktobra . Šta mislite da li će trebati još jedan tretman ?Obavezno. Sad kad treba finis da uradi sa digestijom i korenom necu pustiti da je njaka cerkospora.
Najgore što mi treba traktor za setvu uljane repice ... Čime raditi zadnji tretman ? Samo bakar ?Mislim da posle ove kiše treba obavezno uraditi još jedan tretman. Nikada se ne zna kada ćete doći na red, a i kakvo će vreme biti. Meni će biti četvrti tretman. Na večitom ogledu sam imao samo dva tretmana do sada.
U četvrtak sam radio treći tretman na drugom delu ogleda. Tamo je cerkospora napravila solidnu štetu na jednom delu parcele. Mada tamo ima raznoraznih boleščina.
Cist kontaktni tipa bakar.Ja sam uradio tretman prošle subote, plan je da vadimo krajem septembra -početkom oktobra . Šta mislite da li će trebati još jedan tretman ?
Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka
Kao i ljudima.kojima je pricano o fjicersima psenice u Rusiji i druge stvari, da bi u zetvi bila 21 sa PDVom, a sad 24 + PDV.Sta ocekivati od zarade kada je secer 60din/kg kilsko pakovanje u prodavnici sa pdv.