Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
meni je vec druga godina i zadovoljan sam sa rezultatimaKod nas nema trulezi ni priblizno toliko koliko se ovde prica. Ja prelazim u dvopolje soja/kukuruz, ostatke hemije sam prodao drugaru za simbolicnu cenu i pozeleo mu srecu u secernoj industriji.
Bas na ovo sam hteo da ukazem, kao sto Je Zcurcic napisao jos prosle godina kad se vratio sa nekog seminara...Procicemo kako su prosli Madjari pre 10 godina, davnih 80 godina su imali 19 secerana a sada imaju samo 1 (JEDAN), taj u Kaposvaru pripada Agrarna grupi i poenta sveg STO UVOZE secer i to 2/3 svoje godisnje potrosnje.
Tako cemo i mi zavrsiti mozda i gore...neradi se o tome da ovde niko NECE da gaji kraljicu polja nego je jednostavno stvoren jedan takav ambijent da vise nije NIKAKO rentabilno , necu da branim ni Kostica ni nikog drugog nego OVO DIKTIRA STRANI KAPITAL, i niko ziv o ovoj nasoj jebenoj zajednici niti hoce niti moze bilo sta po ovome pitanju da uradi.
Klima se promenila pa proizvodnja 8-9 vagona plative repe po hektaru jednostavno NEMOGUCA MISIJA, oni nam kroje uslove a mi nikako da uspemo u tome.....
Probacemo sa nekim drugim kulturama pa ako ni to ne uspe...izdamo zemlju novopecenim malim tajkunima..pa kad i oni odustaju pravac zapad pa bicemo neciji ROB...ja ovde drugaciji zavrsetak nevidim........