Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
hahaha,nasmejao si meKraljica je ove godine mnooogo zahtevna.
Kada je secerna repa u pitanju tesko je biti optimista i sa dobrim usevom na okohahaha,nasmejao si me
nebrini se cena repe ce da nadoknadi sve te troškove
Razdvajao sam kontaktni od sistemika, pa zbog toga toliko tretmana. Do mora još 10 dana i još jedan tretman. Posle toga nisam siguran šta ću.Kad pre 5 put?
Ja sutra uvece 4 put
hahaha,nasmejao si me
nebrini se cena repe ce da nadoknadi sve te troškove
Nadoknadi kada je secer 100din, a kada je 49.99din/kg u DIS-u sta onda
Danas sammalo prolazio kroz tvoj kraj,repe su solidne.Sofer mi na godisnjem pa ja vozim kamion.Najaci napad sam video izmedju Sivca i Kljajiceva na imanju alrafaved,zene rucno čupaju korov a repa je umrla od bolestiVečeras šesti put oprskao repu kući. Rias 0,4 litre po ha. Za vikend poslednji tretman sa mankozebom 2 kg po ha. Planirano vadjenje čim krene kampanja. Repa je solidna, pogotovo što je komšijska par stotina metara pored katastrofa. Kod njih na par sorata nema zelenog lista, sve braon. Napraviću jednu analizu svega uradjenog ove godine, jer mogu da napišem da sam skupio dosta iskustva u borbi sa cerkosporom ove godine. Bio sam zadužen direktno za 25 ha i imao sam raznih varijanti prskanja i situacija, tako da ima šta da se analizira.
Doktore da ne fali koja nula ?Večeras šesti put oprskao repu kući. Rias 0,4 litre po ha. Za vikend poslednji tretman sa mankozebom 2 kg po ha. Planirano vadjenje čim krene kampanja. Repa je solidna, pogotovo što je komšijska par stotina metara pored katastrofa. Kod njih na par sorata nema zelenog lista, sve braon. Napraviću jednu analizu svega uradjenog ove godine, jer mogu da napišem da sam skupio dosta iskustva u borbi sa cerkosporom ove godine. Bio sam zadužen direktno za 25 ha i imao sam raznih varijanti prskanja i situacija, tako da ima šta da se analizira.
Za mene je i 25 ha, dosta. Sve sam oprskao. Trebalo je to postići sa ferdzom.Doktore da ne fali koja nula ?