Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
.sta li sam jos zaboravio...Hm....Mora da bude jos nesto.....Moja repa, slikana danas, sklop nije sjajan, ali ostaje. Ima dosta ovakvih mesta gde repa jednostavno nije izasla, stoji... jblga mozda je bila u suvom
![]()
![]()
Danas završeno prskanje drugog kruga od korova kod drugara...![]()
Jeste, original je na toj parceli. Sto ?

Moja repa, slikana danas, sklop nije sjajan, ali ostaje. Ima dosta ovakvih mesta gde repa jednostavno nije izasla, stoji... jblga mozda je bila u suvom
![]()
![]()
Ne znam samo otkud ova rupa ovde,možda naftaši bušiliOpusteno...bez sekiracije.....Mindjusarevo nista nece vajati .. pipu ove godine video nije, za miseve nezna cuje o njima kada macke prepricavaju,.. kise dobije duplo cesce i duplo vise nego Mi ostali smrnici..sta li sam jos zaboravio...Hm....Mora da bude jos nesto.....

Kukuruz ti istrunuo, pa moras od usluga da zivis ?Na slici je drugar kome prskam a ja sam u traktoru...![]()
Ne mora da znači da je staro seme. Recimo naša semenska proizvodnja prošle godine je bila jako loša u klijavosti. Naturalno seme sa njive je imalo oko 73% energiju. Seme istih komponenti proizvedeno 2015. godine je imalo energiju 90%. Pričam o semenu pre bilo kakve dorade. Doradom se naravno dovede do granice preko 90%, s tim da se to 2015. godine dovelo praktično do savršenstva, a sa semenom iz 2016. godine nije išlo tako glatko, uspeli smo da ga doteramo do klijavosti oko 95%.Zato što je staro seme.