Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moja repa, slikana danas, sklop nije sjajan, ali ostaje. Ima dosta ovakvih mesta gde repa jednostavno nije izasla, stoji... jblga mozda je bila u suvom
Danas završeno prskanje drugog kruga od korova kod drugara...
Jeste, original je na toj parceli. Sto ?
Moja repa, slikana danas, sklop nije sjajan, ali ostaje. Ima dosta ovakvih mesta gde repa jednostavno nije izasla, stoji... jblga mozda je bila u suvom
Ne znam samo otkud ova rupa ovde,možda naftaši bušiliOpusteno...bez sekiracije.....Mindjusarevo nista nece vajati .. pipu ove godine video nije, za miseve nezna cuje o njima kada macke prepricavaju,.. kise dobije duplo cesce i duplo vise nego Mi ostali smrnici. .sta li sam jos zaboravio...Hm....Mora da bude jos nesto.....
Kukuruz ti istrunuo, pa moras od usluga da zivis ?Na slici je drugar kome prskam a ja sam u traktoru...
Ne mora da znači da je staro seme. Recimo naša semenska proizvodnja prošle godine je bila jako loša u klijavosti. Naturalno seme sa njive je imalo oko 73% energiju. Seme istih komponenti proizvedeno 2015. godine je imalo energiju 90%. Pričam o semenu pre bilo kakve dorade. Doradom se naravno dovede do granice preko 90%, s tim da se to 2015. godine dovelo praktično do savršenstva, a sa semenom iz 2016. godine nije išlo tako glatko, uspeli smo da ga doteramo do klijavosti oko 95%.Zato što je staro seme.