Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nemoj da ti presedneMalo pre mi je bio "manadzer" sirovinac za ovaj deo Srema.Secerana u Pecincima daje 13000 din. avans kada repa nikne i 100e subvenciju po hektaru svakome ko hoce da seje.
Zanima me da li bi moglo sada da se baci neko djubrivo (N-P-K ili P-K) posto nisam jesenas nista bacio na tu njivu na kojoj bi mozda sejao?@nikola indjija je vec postavnjao to pitanje na predgodnoj stranici.
Tako su i nama govorili 2009 pa sam ja na 10 kj ostao duzan 2500€ prosecan odbitak mi bio 45-60% stim da je repa prosla kroz gebu i vadjena holmerom.Tada da sam radio sa Sentom dobio bi najmanje 5000€.Evo jos jedan primer te godine zmajevka djubreta 5000€ nam je racunata,ako pronadjem liste sa secerane slikacu ih i postavitiSa Pecincima bi i radili.Kazu da su promenili politiku i da nije vise onako kao sto je bilo.Moram s malo detaljnije raspitati.
Sa Pecincima bi i radili.Kazu da su promenili politiku i da nije vise onako kao sto je bilo.Moram s malo detaljnije raspitati.
Jel vi živita ovde ili ste došli sa šejkom
.Ali ozbiljno nešto se dešava sa ugovaranjem repe,danas svratio naš sirovnac na "čaj"kaže u ponedeljak zvanična ponuda za repu strava(već smo napravili ugovor po 40e) kaže biće više nego to obećanje od sunoka.stom razlikom što Žabalj uvek plati to što obeća.Šta je to videćemo ali Grci nisu poznati rasipništvu.