Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nemoj da ti presedneMalo pre mi je bio "manadzer" sirovinac za ovaj deo Srema.Secerana u Pecincima daje 13000 din. avans kada repa nikne i 100e subvenciju po hektaru svakome ko hoce da seje.
Zanima me da li bi moglo sada da se baci neko djubrivo (N-P-K ili P-K) posto nisam jesenas nista bacio na tu njivu na kojoj bi mozda sejao?@nikola indjija je vec postavnjao to pitanje na predgodnoj stranici.
Tako su i nama govorili 2009 pa sam ja na 10 kj ostao duzan 2500€ prosecan odbitak mi bio 45-60% stim da je repa prosla kroz gebu i vadjena holmerom.Tada da sam radio sa Sentom dobio bi najmanje 5000€.Evo jos jedan primer te godine zmajevka djubreta 5000€ nam je racunata,ako pronadjem liste sa secerane slikacu ih i postavitiSa Pecincima bi i radili.Kazu da su promenili politiku i da nije vise onako kao sto je bilo.Moram s malo detaljnije raspitati.
Sa Pecincima bi i radili.Kazu da su promenili politiku i da nije vise onako kao sto je bilo.Moram s malo detaljnije raspitati.