Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I ja se cuo danas sa drugom, kaze isprobavajuDanas se cuo sa drugarom iz Agrounije(MK),oni danas poceli da seju repu.
Zasto bi ih bacio pa nije to kukuruz,ja mislim da pileta moze da se seje i bez jednog mesaca@miroslavk
One ploče sa 2 mešača baci...
Ploce nisu moje ali od coveka koji seje repu vise godina nego nas dvoje zajedno, ima sve vrsta ploca a one mu se najbolje pokazale, cak i institut kad je pravio oglede pozajmlivali su od njega, tako mi covek kaže, ja licno imam ploce originalne sa 31 rupom fi 1,8mm sa svim mešacima@miroslavk
One ploče sa 2 mešača baci...
Provesor Mihail Mesi je strucnjak za te kombajne,ako joj on nije dao temu nek ide kod njega.Mi se spremamo da rasturamo ureu za koji dan.
Inače opet mi treba pomoć. Koleginici na faksu dao profesor temu za seminar, kombajn za šećernu repu. Treba joj gomila podataka, časovi rada, amortizacija, održavanje... Ako neko vodi kompletnu evidenciju ili slučajno može da nabavi, neka se javi.
Hvala na informaciji. Preneću je dalje.Provesor Mihail Mesi je strucnjak za te kombajne,ako joj on nije dao temu nek ide kod njega.