Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
---------- Poruka napisana u 17:47 ---------- Prethodna poruka je at 17:43 ----------
evo su dve razlicite linije ovnova iz madjarske,na prvoj slici su ista linija i 8 meseci stari a na drugoj slici 5,5 meseci i braca,ova 4 grla su odabrana i naputu za srbiju,stizu u januaru,posle dugo vremena rada sa papirologijom i odlascima u madjarsku 3 puta uspeli smo da izaberemo ovo,
---------- Poruka napisana u 17:50 ---------- Prethodna poruka je at 17:47 ----------
od 4 muzjaka izabran samo 2 razlicite linije ali nam zavrsavaju posao za kratko vreme,nazalost nije bilo kvalitetnih ovnova na prodaju,ono sto je bilo bilo je preskupo
---------- Poruka napisana u 17:54 ---------- Prethodna poruka je at 17:50 ----------
kolega ovo je usustini placeno i ugovoreno,nije jos stiglo ali stize,ceka se potvrda od veterinara da bih mogle izaci iz madjarske,ovo je najgore vreme jer katolicki bozic je za 7 dana i neradise do 2 januara pa ako stignu potvrde za par dana bice dobro ako ne cekamo januar
ljudi imate svakakvi izbora slike su fenimenakne a kod nas ovamo u Bosni sumljam da neko cuo za sarolea a kamoli drzi
nije samo sarole tesko je doci do bilo kakvih tovnih rasa
drina je preterala tolku stoku evo mihailovac ima kupite i budete prvi sa takim ovcama...prvo sto bi uzimali da meleze tu bi imali prednost da vecina muski ode po skupljoj cene a ne piacnoj
petrovo ja mislim da ima dovoljno rasa u srbije za sve varijante,isto tako mislim da netreba uvoziti vise rasa nego raditi na kvalitetu ovih,kao sto ti kazes koliko ljudi znaju o ovome sto ima od rasa i zasto sluze
mislim da izmedju bosne i srbije nevaze ista pravila kao iz nekih evropskih zemalja,dosta laksa papirologija a i prevoz,nisam sto posto siguran ali mislim da je tako
---------- Poruka napisana 22-12-11 u 16:03 ---------- Prethodna poruka je 17-12-11 at 19:50 ----------