Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovo meni lici na crveni boskop - kozaruDa li ima neko jabuku zlatna parmenka, potrebne su mi kalem grane?![]()
Sent from my Lenovo S1a40 using Tapatalk
Vidis i sam, ista sorta, a jabuke ne lice. Meni vise kao oprasivac treba.Ovo meni lici na crveni boskop - kozaru
Ok, u kontaktu smo, pitacu ga. Evo jos dve slike sa FB, vjeko h.Pramenku ima Miroslav Sarac imas ga na FB iz Rume je.
Jonatan je odlican oprasivac mnogim sortama.
Budimke imam koliko ti volje, za kozaru ti mogu dati jednu granu, licno koliko mogu da zakljucim na osnovu 4 godine manje mi fuji stvara problema od budimkeMeni će biti potrebne plemke budimke ,kožare ili još neke stare sorte...
Isto tako,mi trebaju plemke starih sorti krušaka.
Ima nisam video post imam lepu sortu, probao sam nedavno plod ali iz drugog cvetanja pa je stigao nedavno na zrenjeIma li neko stare sorte jabuka vremena zrenja izmedju Petrovaca i sorti koje stizu u sept., Oktobru?
Koje li su to sorte?
Sent from my Lenovo S1a40 using Tapatalk
Malo opisa iz '63!Slika i mladu granu sa listovima pored ploda jer nekad to pomogne oko determinacije