Čestitke za ponove.

Ne ulazim u cenu traktora ni jednog ni drugog. Sustina je da ces sa 85ks lakse vuci sve prikljucke koji si sa sedmicom na knap, kao sto su dve zmajevke, oranje ces imati veci ucinak sa identicnim plugom itd. Ja sam bas zato i uzeo snagu trakora kao i fendt tvoj jer ne prelazim na 3 brazde i na sklopiv setvospremac sto je odmah skuplje nego crpim maksimum iz obicnih prikljucaka.
Nek te dobro sluzi i zaradi nov.8-)
Malo je 85ks za dve zmajevke to je taman za jednu da je vuce kako treba
 
Cestitke za ponovu.Traktor je bas lep i ocuvan,da te sluzi dugo.A gde je ono kad izađes iz IMT-a posle 10 sati oranja i sutradan upala misica od vibracija i udaraca od kabinu.O zujanju u usima da ne govorimo.

Poslato sa HUAWEI CUN-L01 pomoću Tapatoka
 
Cestitam na kupovini! Ima drugar takav od 120 ks, odlican isto ima oko 9500 sati, radi bez greske
 
Jedan od boljih traktora vidjenih ovde u zadnje vreme.
Pa nije propast sveta ako ponesto mora i da se popravi, ali ovakvu masinu je stvar imati..
 
Čestitam na ponovi! Da služi bez greške i zaradi jednog novog Fendta! Koliko sam uspeo da vidim, mašina se sija i očuvana je kao čaša. Kolega Dobrinčan je sigurno dobro razmislio o kupovini ovog primerka i primerak je sigurno u odličnom stanju, jer ne drži on bilo kakve mašine u dvorištu, samo prave i kvalitetne.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
 
Hvala svima,trebalo bi da sluzi dobro. Danaslji prvi utisci posle tanjiranja. Dosao kuci,nisam se oznojo,nisam prasnjav i nisam se osecao umorno.

Miroslave,sedece na blatobranu. :haha:
 
Drugar pre neki dan kupio novog kejsa maksuma, samo tu mozes da budes siguran sta si kupio I sa koliko radnih sati.Takvu kupovinu zapadnog traktora podrzavam, samo novo. A ovo sto kolega Nedeljko.....012 prica o polovnjacima sa zapada ne bih se slozio nista nije neunistivo.
 
Zanimljiva se prica zapocela. Ne znam sta bi rekao na tu temu ali cinjenica je da je sve poteklo od prodaje 577,na kraju nije otisao tom kupcu koji me je smarao za tih 15 hiljada jer je mislio da je full sinhron menjac. Sedmica je na kraju zavrsila kod svercera,posle najmanje 50 poziva i raznoraznih kombinacija i ponuda, za 14 hiljada i mislim da stoji na oglasima i dalje. Ja se slazem sa vecinom da je najbolje uzeti nov traktor,pogotovo ko moze zapadnjaka ali u mom slucaju to bi bile bacene pare(koje ne mogu ni zaraditi) jer ja trenutno obradjujem 20 ha zemlje i ovaj ili bilo koji drugi traktor ne moze za godinu dana napraviti vise od 200 rs. Uglavnom smatram da sam uzeo komforniji traktor da ovo malo obradjujem sa lakocom i uzivanjem.
 
Lijep fendt, cijena hm.... ako kolegi odgovara, trebalo bi i svima nama ovdje. Dobrincan neka je sa srecom i da dobro sluzi. Inace jedan od rijetkih traktora ovdje vidjenih, polovnih, sa dobrim pneumaticima.
 
Nazad
Vrh