• U toku je akcija za naručivanje radnih pantalona koje će imati logo poljoinfo foruma. Akcija traje do do 24.maja 2020. Za dodatne informacije pogledajte sledeći LINK.

Čestitke za ponove.

BARBULA

Novajlija
Učlanjen(a)
19 Jan 2015
Poruka
999
Lokacija
pozarevac
Boga mi hrabar potez, prodati nov traktor a kupiti traktor sa toliko radnih sati, ali ti verovatno znaš svoju računicu i nek ti je sa srećom.
 

Dobrinčan

Moderator
Učlanjen(a)
15 Mar 2009
Poruka
3.443
Lokacija
Dobrinci
Znas kako da ti iskren budem sve je pocelo jos proletos imao sam jednu musteriju koja me napadala da mu prodam sedmicu za 15000,ja odlagao jer nisam razmisljao o zameni traktora. I sasvim slucajno sa drugarom isao do Ace spazimo ovog fenta i na kraju realizujemo ovu pricu.
 

bojcetic

Član
Učlanjen(a)
14 Jan 2009
Poruka
13.725
Lokacija
Stapar
Ne ulazim u cenu traktora ni jednog ni drugog. Sustina je da ces sa 85ks lakse vuci sve prikljucke koji si sa sedmicom na knap, kao sto su dve zmajevke, oranje ces imati veci ucinak sa identicnim plugom itd. Ja sam bas zato i uzeo snagu trakora kao i fendt tvoj jer ne prelazim na 3 brazde i na sklopiv setvospremac sto je odmah skuplje nego crpim maksimum iz obicnih prikljucaka.
Nek te dobro sluzi i zaradi nov.8-)
 

Matic

Super Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
23 Apr 2009
Poruka
30.174
Lokacija
Sremski Mihaljevci
Svako svoje zna.Ovo je traktor da radiš danima u njemu i ne umoriš se.Nije rešenje da dođeš uveče kući i kašlješ kao da imaš jeKtiku jer si se tokom dana nagutao prašine.
 
Vrh