Čestitke za ponove.

Da si nam ovde u Vojvodini konkurencija svi bi ti pricali da to batalis i nema vajde, a ovako si daleko i nikom ne smetas. :osmeh:

Pogledaj ko god je od mladjih iz Vojvodine pitao da nastavi da radi dedovinu ili nesto slicno svi mu kazi bezi, daj u arendu i zaposli se.
Izvinjavam se na :off_topic:.

Pitam zato sto i ja treba da pogledam jednu isto na bele table. Ceni je 2300 bez cerade. Zasto prave problem ako je traktor vuce na bele table a prikolica uredno registrovana

Vidjao sam po austriji vuku kamionke sa traktorima sa normalnim tablicama bez problema. Mada mislim da kod njih i traktori imaju iste tablice kao auta i kamioni da nema da nema razlike u boji.

Ovih dana sam bio u prevozu pšenice i od mora kamionskih prikolica sa kojima ljudi donose robu samo nas nekoliko imamo prikolice registrovane na zelene table dok ostali imaju ili tablicu sa petokrakom ili nemaju ništa.

Kazna je 3 meseca zabrane za traktor, 6 poena i novčana kazna min 20000din oko koje može da se pregovara. Čisto da znate.

Ne pitajte kako sam saznao ������

Puno sreće svima!

Ps. Ta kamionska prikolica ispada jeftina u odnosu na jednoosovinku traktorsku, za koju na oglasima traže i po 1400e

Nazad
Vrh