Da si nam ovde u Vojvodini konkurencija svi bi ti pricali da to batalis i nema vajde, a ovako si daleko i nikom ne smetas.trudim se druze i ako mi pricaju nema vajde od poljoprivrede, ja volim to da radim
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da si nam ovde u Vojvodini konkurencija svi bi ti pricali da to batalis i nema vajde, a ovako si daleko i nikom ne smetas.trudim se druze i ako mi pricaju nema vajde od poljoprivrede, ja volim to da radim
haha znaci tako se to radiDa si nam ovde u Vojvodini konkurencija svi bi ti pricali da to batalis i nema vajde, a ovako si daleko i nikom ne smetas.
gde si me video? ma usrao sam se bili panduri kod Mijatovca nego sreca nisu me dirali..
i jel poslusaju mladi kad im to kazu?Pogledaj ko god je od mladjih iz Vojvodine pitao da nastavi da radi dedovinu ili nesto slicno svi mu kazi bezi, daj u arendu i zaposli se.
Izvinjavam se na .
znaci tu smo se sreli, ja samo pazio da ne naletim na pandure oci mi bile kao sarme iskolacene ali sva sreca stigoh kuci bez problemaVideo sam te kod secerane, ja sam prolazio kolima iz pravca Paracina
ona je na bele table, reg 2017. zadnji put posle vozila bale samo. kad sam isao da je vidim bila je puna sa balama.. platio sam je 2000e. moracu da je ofarbam cisto da je osvezim i da mi bude lepsa..Jel nije registrovana prikolica? Koliko kostala ako nije tajna?
paa to se i ja pitam druze, a ne mogu da se reg vise na zelene mislim da se prebace.Pitam zato sto i ja treba da pogledam jednu isto na bele table. Ceni je 2300 bez cerade. Zasto prave problem ako je traktor vuce na bele table a prikolica uredno registrovana
ja cu da je vucem po polju makar i bez tablica..Vidjao sam po austriji vuku kamionke sa traktorima sa normalnim tablicama bez problema. Mada mislim da kod njih i traktori imaju iste tablice kao auta i kamioni da nema da nema razlike u boji.
Ovih dana sam bio u prevozu pšenice i od mora kamionskih prikolica sa kojima ljudi donose robu samo nas nekoliko imamo prikolice registrovane na zelene table dok ostali imaju ili tablicu sa petokrakom ili nemaju ništa.
Nije lose, posto je bila?
Nikola sad imaš zgodnu prikolicu za po selu jer onu zelenu ne može svako da vuče.