Predrag003
Član
kombinirka je uzeta u V.crljenima to je mesto kod lazarevca,a ulazi se kroz levi prozor,malo cemo se boriti posto sam pokrupan ali sta je tu je
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zar je bitno koliko je neki stroj tezak pa da nosi prednju vucu, ispada po tvom na novim modelim(3 i 4) nepotrebna prednja vuca
Sve cestitke,neka dugo sluzi bez kvarova
Čestitam svima. Koliko je koštao rasipac? Jel može neka slika?Stigao nov rasturivac Careta 800L iz MGM Planen-a... Svi ste pozvani na
nemoj od komarca da pravis magarca,ja sam rekao da mu nije potrebna,nisam rekao da ne treba ni na jednom....
Sa svojom ćetvorkom dosta posla ne bi uradio bez prednje vuće,kad ulaziš u tvrd materijal pogotovo tada,a evo sad ce mu godina,300 sati odradio bez kvarćića hehe
Ma u svakom slućaju sretno tebi i da nemaš kvarovaMa nije problem ako zapne,skoknem do kolubare i iznajmim duplaka ako zapne,ali ne verujem da ce trebati,bar tih masina ima 200 stoje ne mrdaju se od pre 2 god,ja sam ovo uzeo da meni zavrsim neki poslic i on ide na oglase,znam ja sta znaci dupla vuca,ali za ovo sto ce meni trebati nema potrbe hehe
Ma u svakom slućaju sretno tebi i da nemaš kvarova