Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa evo ukratko John Deere 6800 ima 120 ks, 6 cilindra sa turbom, '97 godiste uvezen iz Holandije.
S obzirom kakve se starudije voze kod nas (tu racunam i moje traktore) ovo je novo. Ja ne znam sta bih dao za jedan ovakava zar nije malo previse star?? neznam puno koliki je vek trajanja John deer traktora pa zato pitam???
- - - - - - - - - -
inace cestitam od srca
Kako neznas sta bi dao za njega ?Pa jedno 20000 do 25000evraS obzirom kakve se starudije voze kod nas (tu racunam i moje traktore) ovo je novo. Ja ne znam sta bih dao za jedan ovakav
Pa sta da damo mi sto nemamo toliko pare i sto ce tesko da vidimo tolike pare odjednom Izgleda da svi severno od Dunava ozbiljno ne znaju kakva je situacija juzno od Dunava ne samo u poljoprivredi vec uopsteno. Mi ovakve traktore vidjamo samo na slikama i sajmovima. Jer na 50 poljoprivrednika samo 1 moze da priusti sebi neku ovakvu masinu i to mozda na kreditKako neznas sta bi dao za njega ?Pa jedno 20000 do 25000evra
Nije iz Agrolanda.