MOMOSARIC
Član
Ako nećeš tačnu cijenu , reci kolko je procentualno od novog takvog ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Neka je sa srecom. Koja je cena bila novog u nekoj slicnoj opremi?S obzirom da traktor ima jako puno opreme i original RTK navigaciju sa auto pilotom cijena je bila nešto malo iznad 90000 e, bez pdv-a.
a kolega gleda da ga zamijeni bas sa novim JD 6120m jer mu je taj dajc slab za 3 brazdeUh 20000 rh... nadam se da se kod mene neće toliko zadržati. Prethodni traktor je kod mene naguro preko 11000 rh, a za ovoga bi bilo dobro kad bi ga mogao zamjenit na 6-7000 rh.
Oduševio me ovaj DF i za sada ispunio sva očekivanja, pa čak i više. Dvojba je bila ovaj DF ili JD 6120m, ali dobro pa nisam uzeo JD.
NenastimaniAko ore tamo odakle si ti onda ne znam kakav to trobrazdni plug vuče da sa 136 ks ne ide? Nešto ne štima.
tako on kaze, da po njemu taj traktor nema te konje koji pisu...a i vidim ga da ore sa starim traktorom od 110ksAko ore tamo odakle si ti onda ne znam kakav to trobrazdni plug vuče da sa 136 ks ne ide? Nešto ne štima.