Ne samo oni nego i neki premium brendovi u toj klasi su kao iz Kinder jaja...Jbt igračke a napucali im cene k'o za prave.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vozim ga 3 god i bez kvarova prezadovoljan zasad@MIRBAN
Traktor je Armatrak 704 e+, hteo sam 854 ali ga nije bilo na stanju. Cekao bih najmanje 3 meseca na isporuku a to nisam hteo. Ovaj model je bio samo jedan primerak na stanju tako da sam ga preuzeo odmah po uplati. Cena je 30 000 e sa pdv om dok je 854 skuplji za 2 000 e.
Sa traktorom sam zasad prezadovoljan, odradio je setvu psenice na povrsini od 45 kj i napravili smo do sada 43 rh. Motor mu je isti kao na modelu 854 ali ima 10 ks manje, koliko znam zbog pumpe. Razlikuju se i u menjacu i u dimenzijama traktora, ovaj model je nesto manji od 854 kao i u tome sto 704 ima reverzer dok ga 854 nema. Sve ostalo je isto, kabina je bas ok, klima, radio, automatsko kacenje na polugama, spoljne komande hidraulike...Sve u svemu dosta lepo pogotovo kad predjes sa 539 sa kojim smo do sada radili te lakse radove posto smo ga i uzeli za te poslove.
U maju prosle godine sam uzeo predracun i bio je tacno tako 24 000e .Ala su skočile cene njima. 20 plus pdv je bio bojčetićev traktor.
Upravo iz tog razloga sam ja uzeo lovola a ne armu (a posle je i cena presudila)Pitanje je koliko su serviseri azurni sto se tice Lovola ukoliko dodje do nekog zastoja u sezoni jer koliko sam razumeo servis im je u Kraljevu..
Ne u istoj fabrici ali u istoj zemlji.@BOKIBOLE
Naravno da sam razmatrao i jeftinije a i skuplje varijante ali mislim da je kod Armatraka najbolji odnos cena-kvalitet. Sto napisa Matic, kod nekih premium brendova sam se bas razocarao, prilicno su skuplji a izgledaju kao da se sklapaju u istoj fabrici gde i Armatrak a imaju dosta manje opreme.
Čestitke na ponovama.3 cilindra,još nisam stigao da ga upoznam.Malo sam prevlačio seme i tarupirao,brz je lako prima gas ali skače ko magare
Sad ću mu skinuti tegove da vidim kako sr ponaša,gume sam ispustio na 1,5bar i opet skače.