Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pokvario sam čoveka skroz na skroz... Aj što je kupio rusa, nego što hoće 7icu da proda...@sremac84 znaci i Mile promenio tabor
Pa video covek sta je pravi traktorPokvario sam čoveka skroz na skroz... Aj što je kupio rusa, nego što hoće 7icu da proda...
I ja mojima dao imena, tj nadimke, pogotovo prikolicama, jer kako drugačije da preko telefona objasnim šta za čega treba da se zakači...,Nadevaš traktorima imena?
Pošto prevoz?
Пословна тајна...Pošto prevoz?
5 л ракије...Znači džabe
Баћа, ти увек имаш отворен позив, још од пре коју годину, па никако да га испуниш...Svaka čast kolege.Jedino baća Sremac84 zvao na čast.
Uvek bilo..... Hvali staro vozi novo.Само ћу да изкоментаришем следеће: ново је ново! И може да прича ко шта оће и како оће..
И од сада па на даље, ако могу шта да купим само ново, кршева и оправки ми је доста за три живота
A hidraulika? Je l' ova novija sa ručicom pored sedišta?Da. Unutra ima move satove. I meni bilo cudno, ali da nije od poznatog vlasnika ne bih verovao,al Branko je to.
Bocni prozori su na sarafe nemaju ram,ali zadnje staklo nema gasne amortizere. Nema desne stepenice,a ima tegove u tockovima.
Ove godine sigurno.... Dogodine bih voleo da kupim neki plug preobrtač...Честитам свима. Сремац, које плугове ће вући - јел исте оне 3х35?