aca74
Član
Merak nema zamerkiKakvi su vam atarski putevi kada gledate bajseve bez zadnjeg amortizera? Kod nas rupa na rupi, ako se malo duze voza boli guza.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Merak nema zamerkiKakvi su vam atarski putevi kada gledate bajseve bez zadnjeg amortizera? Kod nas rupa na rupi, ako se malo duze voza boli guza.
Jok, to zateže guzu, što bi rekla Marija Srećković .Ne teramo po džombama i rupama a pedu neka se navikne.
Nemo se ljutis, ali merak je kada se sjedne za neku quad-činu. Pravac vise diriguje zadnji pogon nego upravljac. Mada se za to nema para, pa smo osudjeni na bajsMerak nema zamerki
Jebes zmiju, nema nogice da trckara. One kerine sto budu sa babama su zeznute, tele ima 60kg a baba vice ne boj se nece dzeki ujest. Mozda me nece ujest ali ce me pojest. Kerina veca od mene a leti ko avionDa, da zategnut sa k'o praćka od vožnje bajsa po ataru. Kada mi zmija pređe put mislim da tada bajs ide i 50 kroz atar. Da nemam kočnice ko zna u kojoj bi se K.O zaustavio.
А не, не тај ме је једном уштинуо за кесу да сам мислио готово постадох евнух.Nemoj tražiti silikonski već onaj predratni sa žičanim amorizerima.
Значи и ти си као и ја кад видим змију ја и у трактору дижем ноге, а у золошки врт у Суботици иде лик за 1 Мај и као да се сликате са змијом. Реко рођаче ако нећеш да умрем бежи од мене док нисам поче јуначки да вриштим и падам у несвест.Da, da zategnut sa k'o praćka od vožnje bajsa po ataru. Kada mi zmija pređe put mislim da tada bajs ide i 50 kroz atar. Da nemam kočnice ko zna u kojoj bi se K.O zaustavio.
Katapult sedište misliš zbog zmija, ili gramer zbog udobnosti?Zmiju kada vidim na Tv-u sav se naježim a da neću uživo.Treba ugraditi Grammer sedište na bajs.
Nije zglobna. Neka nemačka, ali amortizujući deo rešen posebno, nije u šticni.To je kao zglobna stucna ?.
Mi nemamo atarskih puteva, 90% preorano......Kakvi su vam to putevi?Kod nas nasiupaju grebani asfalt po putevima u ataru.