banePA
Član
Zahvat je 3x35cm zahvat, 75cm visina, 90cm izmedju glava, platio sam ga 1150€Sta je u pitanju,koliki zahvat,koliko si ga platio? Sve moze da se sredi,delova ima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zahvat je 3x35cm zahvat, 75cm visina, 90cm izmedju glava, platio sam ga 1150€Sta je u pitanju,koliki zahvat,koliko si ga platio? Sve moze da se sredi,delova ima
Zavisi i od tezine prikljucka i od duzine prikolice. Kod nas ima od 20 e za normalnu malu prikolicu pa do 80e za veliku kojom mozes dovesti i kombajnKoje snage i velicine treba biti auto da bi se mogao prevesti neki prikljucak s tom prikolicom.
Koji je proizvodjac,lici mi na landsberg?Zahvat je 3x35cm zahvat, 75cm visina, 90cm izmedju glava, platio sam ga 1150€
Niemeyer, ravnici su ok, daske bi mogle da se zamene ali ce ici jos. Preprodavac je uvezao plug iz Nemacke. A tamo je verovatno kupljen na kiloKoje prizvodjac pluga.
Ova je 4m sa 2m ima i čekrk napred i sluzi za prevoz automobila, dobio sam i spanere uz prikolicu da pritegnem plugZavisi i od tezine prikljucka i od duzine prikolice. Kod nas ima od 20 e za normalnu malu prikolicu pa do 80e za veliku kojom mozes dovesti i kombajn
Ja sam ovo pravio iz zezanja klincima kada sam trebao da radim neki ručni iskop temelja, za voženje zemlje.Ovo je baš simpatično.Moja služe za transport silaže.
Znaci da bi mogao i ja prevuci tako neki prikljucak, moj je dizel 2.0 140ks. Naletim na oglasima na neki manji prikljucak jeftino(poput sijacice, spartaca itd) ali ima preko 100km pa je neisplativo placati nekoga, ali ovom metodom ne izadje skupo.Pa moj auto se malo pomucio ali islo je ok, 1.4 benzin 90 ks, 220km u putu, prikolicu sam iznajmio za 20€ po danu
Srećom ovo je Honda i zaista uvek pali od prve. Jedini slučaj kada se povuče drugi put je ako dugme za gašenje ostane na '0'..Jest dobro kad čovjek zna naštelati da pali iz prve.
Kad neće da upali a uzdaš se pa samo da još koji put povučem i na kraju više se umorim nego da sam ručno gurao.
Prošle sedmice sam nasadio čekić i sredio masat..A jel' napravis ti neki put nesto prosto???! Tipa drveni cekic,noz....