Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala.Super su,svaka cast North,da dobro sluze!
Uuuuu,pa to je super kupovina,kod nas u takvom stanju nema ispod 3500eBice lutka idice godine, ove jeseni nek bude vredna domacica. Za 2000e se isplati.
Za te pare je jos lepsaBice lutka idice godine, ove jeseni nek bude vredna domacica. Za 2000e se isplati.
Nema toga sto fabrika ne napravi a sta mi ne moz' da prepravimo i poboljsamoA i malo boje, malo švajs aparat, i ima da bude ko lutka..
A nije ni placena, vlasnik rece ako imam pametnijeg posla da radim platicu kad ne budem imao nista pametnije, tim recima.Za te pare je jos lepsa
Oženio se, pa odma rus se menja .NA onaj sto vuce crvenu prikolicu ili nije rus ili se naglo prolepsao, da nije i tu doslo do nekih promena .
Salim se malo, naka sluce dobro.
Jos bolja varijantaA nije ni placena, vlasnik rece ako imam pametnijeg posla da radim platicu kad ne budem imao nista pametnije, tim recima.
Svadba bila isplativaOženio se, pa odma rus se menja .
Neka sa srećom!
Nije se džaba oženio .Svadba bila isplativa