Povraćaj para jedino je siguran ako pare uložite u alkohol!
P.S.Rašide nešto su mi kilavi ti rotori na prikolici.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Alkohol ne konzumiram. Takva je dosla,vidim i ja da su nikakvi. Nasao sam tu firmu u Austriji sto ih je pravila,imaju rezervnih delova jos uvek na lageru za modele njihovih prikolica od 1968 do 2018,rodjak je kod njih u blizini ici ce da se raspita a ja cu ovde pogledati koji bi rotori sa slicnim promerom i rasporedom lopatica,sa istom debljinom cevi rotora odgovarali ovoj. Jbg,pokojni deda bio slab covek,imali smo poljostroj 4t prikolicu za stajnjak,deda nije mogao da lageruje djubre nego tovario odmah na prikolicu pa razbacivao i propala prikolica,pojeo je stajnjak. Mene bilo zao da je prodam mnogo sam bio vezan za njega odhranio me i na kraju mi umro na rukama,ispeskarim je i zastitim i napravim na njenoj sasiji pusnicu za meso kobasice slaninu i sacuvao sam joj sve vitalne delove koji su ostali od nje. Izvinite odoh u offtopicPovraćaj para jedino je siguran ako pare uložite u alkohol!
Super,da dugo sluzi i zaradi vece!
Skines plasticnu oblogu iznad rucica i dostelujes rucice...nema podmazivanja.Gdje moram podmazat sve tu zutu jer ide teze, traktor nije bas hidraulikom radio, odnosno nije uopće...