Ne, ne menjanje spartaca za telefon je moja uza specijalnost, zna Matic.
Ako je za pare trgujte slobodno, necu da se mesam.
Ako je za pare trgujte slobodno, necu da se mesam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel to 4 reda?Jbg nema ko da pilotira, na 50-100 jutara skuplje dodje pilot od spartaca.
Sad je drug kupio Agriju 2007god nigde lufta, odlicno stanje, lezajevi u nagaznim tockovima 1200e za kes.
Da 4 reda, hteo ja kupiti da malo osvezim novcanik ali je drugu ustupio.Jel to 4 reda?
Ja sam uzeo 8 redova,komplet remontovana,kontrola setve 2019 i nagazni točkovi široki 2018 novi stavljeni za 2700 eu.
Sad ostaje da je iskasapim i napravim od moje 6 redova i od ove 7 redova i da ih ne čačkam više.
Da napišem i ja za ponovu. Kupljen traktor Case jx95, najviše zahvaljujući članu DraleTD. On je bio posrednik i neizmerno mu hvala na tome. Traktor je kupljen marta 2013 godine, vozio ga čovek koji sad ima 78 godina. Ima 1105 sati rada, klimu i stvarno dobro stanje. Ostaje da se dobro očisti od prašine, nemam još slike unutra ali je sve na svom mestu. Treba očistiti hladnjak klime koji je zabetoniran prašinom, i uraditi mali servis. Mana je spor u transportu, al nadam se da će u njivi biti dobro.
Srecan ponov koliko para si ga platio
Izuzetno se rado vrti i za tili čas dodaje do 2000 obrtaja. Pošto sam išao dva puta do tehničkog u susedni selo, ide lako do 2500 obrtaja no po priči na forumu ne treba preko 2000 zbog potrošnje. A baš je upravljiv i tih u kabini, samo zuji. Greje u kabini kao auto, muzika stereo efekat. Baš sve lepo.Aco sada samo gas.Može i za igranku i za .ebanku.
Nisam neki znalac što se tiče telefona, ne zanimaju me preteranoHoćeš ti jedan Iphon 7 za taj špartač ?
Koliko para?
Arapi su sa tim rakovicama napravili picvajz, jos malo dok proberu vratice joj se ona realna cena, mada moze potrajati dok ovakvi buzdovani shvate neke stvariMa kakvi u modi,eno neki ludak traži za Rakovicu na Dobroj zemlji 8000 e , to je moda...