Čestitke za ponove.

Ala su lepi. Kako me godine stižu, sve se više okrećem za ovim stvarima nego za komšinicama.

Kupio dok sam mislio da cu soju raditi na 50, soju i dalje ostavljam na 70 a repu cu na 50cm pa da se pristedi.
Kad ove godine prospartam repu otplatice mi se.

Koliko je plaćen, ako nije tajna? prodajem isti i niko mi se ne javlja za njega

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk

Jbg nema ko da pilotira, na 50-100 jutara skuplje dodje pilot od spartaca.
Sad je drug kupio Agriju 2007god nigde lufta, odlicno stanje, lezajevi u nagaznim tockovima 1200e za kes.

Poslednja izmena:
Da napišem i ja za ponovu. Kupljen traktor Case jx95, najviše zahvaljujući članu DraleTD. On je bio posrednik i neizmerno mu hvala na tome. Traktor je kupljen marta 2013 godine, vozio ga čovek koji sad ima 78 godina. Ima 1105 sati rada, klimu i stvarno dobro stanje. Ostaje da se dobro očisti od prašine, nemam još slike unutra ali je sve na svom mestu. Treba očistiti hladnjak klime koji je zabetoniran prašinom, i uraditi mali servis. Mana je spor u transportu, al nadam se da će u njivi biti dobro.
5733a6a318b16412acbbe1f57f7236fd.jpg

Poslato sa MRD-LX1 pomoću Tapatoka

N.A špartač bez pilota i vozi sam jer drugog rešenja nema.
Aco sada samo gas.Može i za igranku i za .ebanku. 😁
Meni isto, ako je bespilotni cale ce kuci da sedi ovako bira hoce u kabini ili na spartacu, jedina razlika sto ja skuplje placam bespilotni. Jbg meni je zbog njega, znam da je kriza i da vlada nezaposlenost pa da uposlim coveka dok je jos kadar. :D :D

Nazad
Vrh