T110
Banned
Pa kad odgovoris ispod posta, sta mislis kome je upuceno?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne drugi je covek u pitanju... Dedica je plakao kad sam izlazio iz dvorista...El to od Neše kočijaša.Odmah sam pomislio da je od njega ali nisam bio siguran,dugo ga on prodavao 3 god minimum
Citiraš,objaviš,pa ako niko nije odgovorio,udjes u taj svoj post,izbrišeš citat,ostaviš samo odgovorA ako u međuvremenu uleti neki novi post
Ja sam bio ubeđen da je to Nešin traktorNe drugi je covek u pitanju... Dedica je plakao kad sam izlazio iz dvorista...
Ima malo sitnica u smislu topling, alternator da se proveri i zameni ulje
Послато са SM-A405FN помоћу Тапатока
Cestitam druze,gde si ga kupio i koliko se krece cena ?Konačno i selektor došao na red da se pazari...
U zdravlje da te sluzi,meni treba jedan pa zbog toga te pitamU Temerinu kod Balaža. 1200 evra je selektor sa tri sita. Dodatna sita su 4000 din komad.
Komso gde si ti uzeo tvoj i koja cena?Sa ovakvim cenama semenske psenice brzo se isplati. Jesi li uzeo i sita za soju?
Dobar ti izum za oprasivanje,pa to nije bas mali kapacitet..U Backom Petrovom Selu, cena je bila 1400 sa dva para sita, a kapacitet je 750kg. Mada Milovan uradi 20t za dan...
1650e placen sa uvrecivacem. Ne znam koliko uradi na sat,uglavnom smo radili 12,13t na dan,ove godine 20t-nikad toliko do sad nismo uspeliKojeg je kapaciteta, ima veceg-manjeg?
Posto su ovi sto ima Milovan Vrsac, i kojeg je taj kapaciteta? Cisto poredjenja?