galicije83
Član
A fasada na kucu...kad ce to doci na red....prava je steta, lepa kuca a jos uvek bez fasade...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma mi u kalabrese natovarimo 19 tona psenice, ovde bi bilo i 23 sigurno. 15-16 tona kukuruza nabubamo u ove sa dve osovine, mora tu vise stati.Te sa tri osovine su malo nezgodne za manje dvorište , za uparkiravanje i slično neda se lomiti tako , a sa 2 osovine okreneš na putu . Običnu dvoosovinku kad zaglavi u blatu ili mekoj zemlji čupam na foru lomljenja rude spomoću 2 klocna , a ove se neda baš tako . Inače je dobra i tu bi sa još jedno 20cm povišenja moglo 20t žita.
Ja sve to shvatam kao šalu i nikom ne uzimam za zlo.... Takav sam odprilike i meračio da uzmem i igrom slučaja pojavi se ovaj i rešio... Samo ja nemam neku zanimljivu komšinicu kao ti a sad šta će dalje biti videćemo...Ala su ovi drugari napali na tebe Mixer.Mora da im je krivo što će sad svaka mačka hteti da se provoza u tom autu a kod njih neće.
@Диклофен зашто си се одлучио од свих осталих Турских баш за ову ХМС кад су тек од скоро почели са њеном производњом ?(мислим на кукурузне не житне сејалице).