Čestitke za ponove.

I ja sam u potrazi za kombajnom. Ako neko ima na podaju dobar kombajn nek se javi. (mega,neki case itd).

Još samo da se ovremeni,prođe izložba i stiže

IMG-40b51dc642a4c1bdc3d835f3ab2bae60-_V.jpg

IMG-66e86b1cd697ee725e20088464864e53-_V.jpg

Gledam sad ovo Mindjusarevo tabanalo i mislim dal bi valjalo da su stavili manji valjak iznad ovog velikog da ima ulogu cistaca?Nisam nikad radio sa ovim orudjem ali na snimcima se vidi da hoce da se nabije izmedju nozeva stabljika pa onda ne sece nego samo rusi i valja.Naravno i taj manji bi morao biti sa nekakvim nozevima koji bi bili uzubljeni izmedju nozeva na velikom valjku.Nadam se da ste me razumeli na sta mislim

Gledam sad ovo Mindjusarevo tabanalo i mislim dal bi valjalo da su stavili manji valjak iznad ovog velikog da ima ulogu cistaca?Nisam nikad radio sa ovim orudjem ali na snimcima se vidi da hoce da se nabije izmedju nozeva stabljika pa onda ne sece nego samo rusi i valja.Naravno i taj manji bi morao biti sa nekakvim nozevima koji bi bili uzubljeni izmedju nozeva na velikom valjku.Nadam se da ste me razumeli na sta mislim

Nije za rad po mokrom,kaže kolega,ni po rosi :osmeh:
A onda netrebaju nikakvi čistači

- - - - - - - - - -

Jbt sta je ovo, ima preko 1t?

Послато са GT-I9506 уз помоћ Тапатока

Ima....skoro 2t :cvetic:

- - - - - - - - - -

Odlicana svar, tarup i tanjiraca u jednom. Mana mu jedino sto ne moze po jako vlaznom.

A kakvo će onda biti,kad ovo prođe u istom prohodu sa kratkom tanjiračom?
Msm,oće valjati :sta:

Probali su kod nas tu kombinaciju ali i odustali jer se prečesto hladnjak zaštopa,kao i filter vazduha.
U svakom slučaju vrlo prosta i moćna alatka. ::super::

To diže prašinu ko besno,ja imam neko tabanalo i pre koju god bilo suvo ,to diglo prašinu ,pa kako vetar duvao tačno zaklonilo sunce,traktor bio u ladu.

Ako je tako onda je to super. Znam za JD-a 69x0 koji nije mogao sastaviti sat vremena rada a da ne čisti....

Fora je u tome sto to tabanalo trazi vecu brzinu da bi radilo kako treba,e sad nositi ili gurati ga sa PH i pozadi vuci dal kratku ili dugu devetku ili neki gruber svejedno nemoze se bas postici ta brzina koja treba za lep i kvalitetan rad sa tabanalom

Nazad
Vrh