Možda je kolega jedva izdvojio i toliko. Ne treba mu zajebancija sa nedostatkom delova i nabavkom istih u stotinama i hiljadama evra, i čekanjem par nedelja. Možda si ti umesto Klasa trebao da uzmeš dva stara, polovna, i još da ti ostane.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa eto. On sređuje drešinu a ovde savetuje kako je neko nešto mogao. Zašto on to nije uradio?
Prinova... Da je godina malo bolje rodila,bio bi neki noviji model,ali zadovoljicemo se i sa ovim...
Sent from mTalk
@Kardan a kako se cisti taj ciklon filter i gde stoji u motoru.
Aman ljudi spustite loptu... Rekao sam da je traktor ok i vidi se da je tip-top. Nigde nisam napisao da mora da uradi i klimu isve ostalo, miti sam u bilo kom momentu rekao da je budala što je to uradio, naprotiv sve pohvale. Samo sam napomenuo da za još koji evro može još dosta toga da se odradi na tom traktoru...Realno sta fali ovom sto je kupio?pa sta ako taj nema klimu u traktoru?mozda je jedva sakupio i ovih 7000 pa kupio sebi traktor kakav se njemu svidjao i daj boze da ga sluzi dugo
Sent from my Lenovo A536 using Tapatalk
@Kardan,treba da se rasklopi ciklon ili kako vec ide. Ne kontam to a nisam ga nikad cistio.Jeli ima neki klip na youtoube za to.
@kardan hvala na svim savetima i objasnjenjima,veoma lepo od tebe... Ima dosta stvari koje nisam znao,jer od predhodnih auta sam vozio yugo 65 (poklon od tate kad sam polozio),bmw 318 e36,alfa 156 jtd,passat b5.5,i sada ovaj e46,tako da se do pre 4 dana nisam susretao sa ovim modelom,a ovaj je fabricki 150 ks,i cipovan je na priblizno 180ks...sa gumama 225-45-r17 ide kao mlazni avion... A svakako cu se javiti na p.p radi daljih instrukcija u vezi ovog ciscenja sto si postavio... Jos jednom hvala...
Sent from mTalk