Čestitke za ponove.

Jel to sedište sa naslonom za glavu?
Ja sam ga imao, i kupiću ga opet, samo ne znam hoće li biti 1025 ili 1021

Ne vidim dobro na ovoj pretposlednjoj slici, sta mu je ovo na mestu gde se zakačuje prikolica jednoosovinka?

Posto je sada rusic 1025 u ful opremi (ravan most:osmeh:)? Dobar izbor za nas sirotane paorane.:ppozdrav:

28.500 je ravan most i monoblok hidraulika :ppozdrav:

- - - - - - - - - -

Ne vidim dobro na ovoj pretposlednjoj slici, sta mu je ovo na mestu gde se zakačuje prikolica jednoosovinka?

Ima gornju stelujucu vucu koja se okrece, i ima donju vucu, a na donjoj vuci je zakacena jos jedna fiska gornja vuca koja se ne okrece, tako da sam dobio tri vuce, to dole je fiksna poteznica. I pozitivno sam se iznenadio dobio sam muskih 6 brzih spojki i dobio sam par kljuceva od tih par jedan je 42-46 i dobio sam neka creva, ventilator kaiseve, i jos neke gluposti tako

- - - - - - - - - -

Jel to sedište sa naslonom za glavu?
Ja sam ga imao, i kupiću ga opet, samo ne znam hoće li biti 1025 ili 1021

Jeste sediste je sa naslonom za glavui normano nasloni za ruke i mogu slobodno reci i u 920 imam gramerovo sediste ali ovo je mnogo udobnije.

- - - - - - - - - -

Nijednom rusu nije na sredini. Kada sednes iz IMT-a u RUS-a sve nakrivo. Jedino sto taj 1025 stvarno ima snage, ostalo je sklepotina na kvadrat.

Da li je sklepotina to cemo videti, za sada samo reci hvale, nigde ne curi, lepo ide, mnogo udobniji od 920, videcemo za par dana kada krene u tanjiranje sta ce reci.

Lepo si ti prosao sa tim rezervnim delovima. Nisam do sad procitao na forumu da je neko nesto dobio.
Neka te masina dobro sluzi i brzo se otplati! :ppozdrav:

Malo se ponovili.. Capello kupljen u Itliji, sutra se tovario na kamion..
slike.php
[/URL][/IMG]
slike.php
[/URL][/IMG]
slike.php
[/URL][/IMG] Nodet kupljena u Njemackoj. Slike sijacice su sa oglasa..
slike.php
[/URL][/IMG]
slike.php
[/URL][/IMG]
slike.php
[/URL][/IMG]

@Manjevic Svaka cast manjevicu. Daj jos koju sliku u odgovarajucoj temi. Fazer je lutka, da te nigde ne ostavi i da se lepo navozas

Sent from my iPhone using Tapatalk

Svaka cast Bobo, svaka cast. Uz "Tucsona" ova "Yamahica" ti je legla samo tako, j...s traktore i kombajne. Cestitamo Srki i ja.

Nazad
Vrh