Čestitke za ponove.

Bas lepo za videti da svaki dan se neko oglasi u ovoj temi. Cestitke svima na ponovama. :ppozdrav:
Ако нам министар види ову тему да сваки дан неко освежава машински парк има да нареди стезање кајша тј. субвенција и остаћемо без гаћа....

Послато са GT-I9506 уз помоћ Тапатока

Ако нам министар види ову тему да сваки дан неко освежава машински парк има да нареди стезање кајша тј. субвенција и остаћемо без гаћа....

Послато са GT-I9506 уз помоћ Тапатока
Mogu da me povuku za onu stvar! Ne kazem, sve to sto oni daju je sramota u odnosu na druge, ali taj koji kupuje masine i racuna na subvencije taj se igra sa zivotom. Ja kad nesto kupujem racunam da cu to platiti od svog rada i svojim parama a ako nesto kane od njih lepo, ako ne opet dobro...

Послато са GT-I9195 уз помоћ Тапатока

Stigla ponova i kod nas pre nekoliko dana, nikako da se stigne da se proba.
500dae59564937155d7de55d143c8dba.jpg

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Jel pise na njemu Design by Giugiaro :osmeh:? Kod nas ih ima dosta. Veoma dobri i kvalitetni traktori. Mozda malo lagani za svoju snagu ali nista sto par stotina kg tegova ne resava.

Pise DESIGN GIUGIARO, nisu laki traktori, ovaj je imao 500 kg tegova napred fabricki natovaren, ima 4300 kg a 90 konja a veliki ima 8 tona a 165 konja

Zar nisu oni svi made in Italy,samo rađeni za određena trzista u drugoj boji i sa druhim imenom? Ja sam mislio da su same,hurliman i lamborgini jedno isto,samo druge boje...I moja mala zamerka je za mog samea antaresa tezina,5 t a 110ks... Cesto proklizava a snage ima... Zoki ajd da menjamo tegove... :) :) :)

Sent from mTalk

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh