Čestitke za ponove.

Markokurjega, ne vidim bas najbolje, jel to morava ili neka druga?

Послато са GT-I9195 уз помоћ Тапатока

Spajki, zastupnik za Biardzki prskalice je Poljomehanika Subotica. Imaju predstavništvo i u Novom sadu. Ali mislim da je drugačije bure u odnosu na Skotarek. Njih zastupa Krokus Golobok kod Smederevske palanke a sa njima radi i Plamen iz Bečeja.

Čekamo da Bane kaže detalje:litara,metara,eura,...Ovo liči na avion u odnaosu na onu poljakinju!Mda su meni poljakinje uvek bile draže od slovenki.:bravo:

Kažem je da je to avion.Čujem da ima nekih manjih aviona po toj ceni:bravo:Svaka čast.Nadam se da prska 200-300 ha godišnje.

Možeš li videti koja je verzija sofvera u tom ag-troniku 14. A i kad počneš da prskaš da mi proveriš nešto: Kad prskaš npr. uvratine i isključiš nekoliko sekcija, tj. ostane onoliko sekcija koliko je potrebno za uvratine, kompjuter preko motorčića smanji potreban protok za dati broj sekcija. E sad, kad ponovo kreneš da prskaš na duž sa svim sekcijama, koliko je kompjuteru potrebno vremena da ponovo dotera potreban (zadati) protok kojim želiš da prskaš? Odnosno da li s to desi u prvih 10m, 20-30m ili čak 50m?

(Ako nisam jasan pojasniću konkretnije.)

Hvala, pa da ima dosta da prska

dukej
Piše ag-tronik 14. verzija 2, razumeo sam te sta si me hteo pitati, pogledacu koliko je potrebno vremena da sam vrati na zadati pritisak

Da se pohvalim, ponovio sam se malo. Kupio sam profesionalnu brdsku samohodnu kosačicu, Rasant Super, 12KS MAG motor čisti benzin, 160cm zahvat. Duplex nož, tri brzine naprijed i jedna nazad, čudan sistem upravljanja, kao tenk, kočenjem jednog točka ona se zakreće na željenu stranu ili zaustavlja kada se aktiviraju obje kočnice. Već je i radila, 0.7ha livade, brije do zemlje i što je najvažnije, ne smeta joj ni kretanje kroz već pokošeno zbog duplex noža za razliku od Reform češljare koja se nažalost havarisala prije neki dan. Nevjerovatno laka mašina za rad zbog spomenutog načina upravljanja. Takodje, jako sam iznenadjen potrošnjom, nije potrošila ni rezerovoar goriva na spomenutih 0.7ha a nosi samo 5 litara.

Nisam slikao ali je 100% ista ovakva

9ece0fd423adcdb6082c40ef4774fb76.jpg

То је чудо од машине.да ли постоји опција за 3 точак и седиште ? И колико је плаћена?

Послато са GT-I9506 уз помоћ Тапатока

Nije ponova kod mene nego kod drugara ja sam išo u Futog da je domosem mašina za vađenje uzoraka zemljušta ,ako kome iz okoline zatreba mislim da će ići da radi i uslužno

Nazad
Vrh