sale ratar
Član
Taj nije puno radio a to se vidi baš po tom nožu, neka dobro služi i koristan bio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koja je cena?I meni treba jedan takav.Neka je korisna prinova.Nama danaske stigla mašina. 11 metara, 4kw motor sve odlicno. Doduse kabel je mogao malo bolje biti resen, al sve se da rešiti. Sigma iz Mola proizvodjac.
Sent from my HTC One mini using Tapatalk
Kao nas...fala bogu pa se setili da stave ljudske tockove...a ne one kineske za tacke!Nama danaske stigla mašina. 11 metara, 4kw motor sve odlicno. Doduse kabel je mogao malo bolje biti resen, al sve se da rešiti. Sigma iz Mola proizvodjac.
Sent from my HTC One mini using Tapatalk
Na ovoj poslednjoj slici se dobro vidi kontra nož[/QUOTE
Jbg kod mene taj kontra noz nema uopste ostru stranu ,to kod mene kao obican flahajz da je zavrnut kako sa jedne strane tako i sa druge.
Da li ima potrebe podmazivat (uljem) lance na malom elevatoru i privodne lance ili se to nepodmazuje nicim?
Srdjane vidim pises o Y seriji,po cemu se razlikuje npr 820 i 820Y ? Neki dan smo pricali,ali niko ne zna razlike...Bez uvrede Gorane,pola novi tip,pola stari tip,sediste iz serije Y...ovo je sklopljeno iz bar dve serije...a fali delova podosta sa njega...nece ti biti bar dosadno uz njega kao uz Hatata...uz ove zadnje 15.5-38 gume prednje moraju biti bar 12.4-24...