Rasa91
Član
@Josif92 Koja je marka, i jel ces ga nositi sa Rakovicom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znam i to me jako nervira,dizem poluge do visine koja mi odgovara i onda prebacim ventil prikolica je visoka tako da ne treba da dizem i spustam kad ga punim drugog resenja nemaA kako planiras da ga ukombinujes sa rakovicom jer vidim da ima hidraulicno otvaranje a rakovica znamo kakav sistem ima.
Hvala. Sa njim vucem prikolicu,dosta je brdovit teren pa ne moze rakovica da se izbori sa prikolicom,ja radim tako kako sam malo pre objasnio i nema problema jedino neko ko hoce sralno da dize i spusta tu je problem,skoro sam prodao 539 tako da sad trazim neki 577 ili 560 da resi problem sto se tice hidraulikaSve cestitke za rasipac.Pa nosi ga sa 820, mislim da imas i njega.Mnogo lakse nego da prebacujes ventil.
A čija je to kabina na 5011 ako nije Češka?
Ceska kabina je ona sa cetvrtastim staklima sa strane I sa grejanjem, a ne znam cija je.
Kolega Manjeviću taman smo te pohvalili izborom traktora a već si ga šutnuo u oglase
Očito da je za sabijanje nečega...