Čestitke ponosnim majkama i očevima.

Cestitam neka je ziva i zdrava :ppozdrav:

Poslednja izmena od urednika:
Nek su ziva i zdrava cestitam

Poslednja izmena od urednika:
Ne znam da li je prikladno da u ovoj temi objavim ovako veliku radost za mene i moju porodicu ali ne znam da li poostoji na ovom forumu tema za ovakve cestitke i prinove,juce sam postao otac jedne prelepe devojcice,3,150 kg,moje prvo dete,
izvinjavam se sto ovde pisem ali zelim da svoju radost podelim sa svojim dragim kolegama.

Ne znam da li je prikladno da u ovoj temi objavim ovako veliku radost za mene i moju porodicu ali ne znam da li poostoji na ovom forumu tema za ovakve cestitke i prinove,juce sam postao otac jedne prelepe devojcice,3,150 kg,moje prvo dete,
izvinjavam se sto ovde pisem ali zelim da svoju radost podelim sa svojim dragim kolegama.

Ne znam ni ja da li smo u pravoj temi, ali zelim da ti cestitam sto si postao tata vidi se da si presrecan bas mi je drago zbog tebe, neka je devojcica ziva i zdrava dugo dugo godina... Sve najlepse kolega tebi, tvojoj porodici i nemoj da stajete na jedno dete ;) ...Cestitam :ppozdrav::ppozdrav::ppozdrav:

Za ovakvu vest nema pogresne teme! Iskrene cestitke! Neka vam je ziva i zdrava, i vi sa njom naravno. :bravo: :ppozdrav:

Nazad
Vrh