Šta ste radili danas?Dvanaesti deo.

Од јуче, велики транспорт.
1bf61e345ce9e8653ca25768f43284af.jpg
 
  • Like
Reagovanja: SDF
По слободној процени 80-90% је за продају. У селу је последњих пар година купљено 4-5 казана, ни један само за сопствене потребе.
Сваке године превучем неколико тона кома овако.
Невероватно колико се пије, наравно не јавно.
 
Lentic_98 svaka ti čast kako si pedantan i vredan. Jel si ovo radio oko tvojih parcela i ceo put? Video sam na nekoliko lokacija na teritoriji Uba da se obale seku i održavaju. Čak ima i da Opština obavesti vlasnike parcela da imaju neki rok da to sve završe i srede ili će to uraditi Komunalno preduzeće a onda naplatiti od vlasnika parcele. Ehhhh da smo svi ovakovredni kao ti mnogo lepše bi ova zemlja izgledala.
 
Bravo Lentic. Kod nas su stizala obavestenja jos 2015 da mora svako da pocisti svoje uvratine do puteva inace se placaju kazne. Za neke njive koje je majka nasledila mi je stizalo a jedan primer je i recimo za 12x3m da ako ne ocistim morao bih da platim 75000 din. Tada sam gradio garaze pa sam ostavljao majstore i svaki dan cistio te uvratine a kanale uz njih sam popunio zemljom iz dvorista i izravljao. Odziv je bio nikakav,i sad imam velikih problema jer niko od komsija ne koristi svoj ulaz nego mi sad izgaze uvratinu.
 
@MIRBAN
Ovo je put sto mi vodi prema kuci ima nekih 800m do malo prometnijeg puta, ovo nije nijedna moja parcela ali niko ne kosi i ne odrzava obale pa onda moram ja da bi mi put prema kuci koliko toliko licio na nesto.

@Rasheed91
Ma kakvi pokusao sam lepo da im kazem da sredjuju oni, za jednog sam zvao i inspekciju dosli, naredili mu da iseku u nekom roku on isekao i sada kada su udarili mladari bagrema tek je dzungla.
Ovo ovako da ne kosim pored puta udaralo bi siblje i grebalo bi auto.
Sutra cu slikati jednu obalu koja je izasla do same ivice puta i dzabe nece da je potkrese i da isece to siblje od puta do njegove njive u sirini 4-5m.

Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka
 
Danas bio da posecem isto neko drvece koje je granama izaslo na put i sad svi beze na moju njivu,napravio se put na uvratini danas to posekao i odneo vlasniku jer je moj prijatelj. A celo selo koristi taj put. Epilog,nastrugano nekih 4m3 drva
 
Neverovatno kako su ljudi neodgovorni što se tiče održavanja obala pored puta. Toliko ih je briga da kažu kome smeta taj i neka sređuje. A bilo bi i njih briga da svaki dan prolaze tuda i idu u svoju kuću. Ovako kuća daleko a ovo vodi do njiva i oni njive izdali u zakup. I baš ih briga.
A još gore je da sam ja našao u Službenom listu Grada Beograda gde lepo piše da svaki vlasnik parcele je u OBAVEZI da održava obalu pored katagorisanog ili nekategorisanog puta. To sam pokazao ljudima u mojoj Opštini ali oni neće ni prstom da mrdnu i nešto urade. Katastrofa.
 
Nikad nisam balirao seno i u isto vreme brao kukuruz, ove godine je bilo tako.


Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
 
Nazad
Vrh