SPORT-Opšta tema

Ti onda slusaj psihopatu Zeljka Pantica.
Ne gladam nikakve Panticeve izjave niti pratim nasu ligu ali mi odgovori samo kratko DA LI JE ANDJUS NORMALAN ❓ po tebi i drugo DA LI MISLIS DA ON ISTA PRICA IZ NEKOG NEUTRALNOG UGLA KAO LJUBITELJ KLUBA I REPREZENTACIJE ILI GA NEKO FINANSIRA DA LUPA GLUPOSTI I DA SKRNAVI SVE STO STIGNE ❓mislim na ljude koji su iza sebe ostavili trag sa karijerama i obelezili neko vreme a gosti koje dovodi po emisijama to je u rangu onih sibicara sa autobuske stanice univerzalci uklapaju se u svaki milje drustva a veoma reciti i slikovito objasnjavaju sve za neuke to su kao neki eksperti da analiziraju 🚾da nije zalosno bilo bi mnogo bolesno ::lose::
 
Добра утакмица Сити-Реал.

Trebalo je osnovati ligu bogatih i bilo bi ovakvih meceva neuporedivo vise .

Koliko god mi to zeleli nije nama ( klubovima ) mesto pored ovakvih velikana .

Sada ce neki " mi smo nekada ovo , mi smo nekada ono . . . . trt milojka , ta su vremena odavno prosla .
 
Trebalo je osnovati ligu bogatih i bilo bi ovakvih meceva neuporedivo vise .

Koliko god mi to zeleli nije nama ( klubovima ) mesto pored ovakvih velikana .

Sada ce neki " mi smo nekada ovo , mi smo nekada ono . . . . trt milojka , ta su vremena odavno prosla .
Neka osnuju slobodno ligu bogatih za sebe ali to nece biti LS vec liga bogatih Trebalo bi malo da ogranice buzdeti klubova, jednostavno nemogu sve zemlje da isprate ekonomski kao pojedine fudbalske sile, to su vise ekonomske sile nego fudbalske, ali novac je moc.
 
Neka osnuju slobodno ligu bogatih za sebe ....
Ma naravno , to bi bio zatvoreni klub timova nešto nalik NFL-u .
Verujem da bi sve prstalo od atraktivnih poteza jer bi kvalitet bio skoncentrisan kod njih . Ako ne bi postojalo novčano ograničenje ( a i zašto bi ) samo nebo bi bilo granica .
Zamislite kakav bi svet košarke bio da nema NBA ?
Evidentno je da su se desetak klubova odvojili od ostalih po kvalitetu i fino bi bilo da imaju više međusobnih mečeva .
Naravno Liga Šampiona ostaje za ove ostale....
 
Ако је ово тачно онда би у Партизану што пре требали да уплате новац који дугују. Али генерално ово није добро.
Као и у Звезди и тамо се играју туђим новцем и трошковима који су непотребни и повлаче казне које ћемо ми плаћати.


FIFA kaznila Partizan – bez novih igrača do kraja 2023.

Svetska kuća fubala (FIFA) nametnula je zabranu beogradskom Partizanu koji neće moći da dovodi igrače naredna tri prelazna roka.

Dakle, crno-beli će biti bez novih igrača do zime 2023, a razlog je u tome što tim iz Humske nije ispunio obaveze prema švajcarskom Luganu kada je transfer Filipa Holandra u pitanju.

Kako prenosi "Sportklub", beogradski klub je trebalo da reguliše plaćanja do marta. Međutim, to nije učinjeno zbog čega se Lugano obratio FIFA.

Holender je najpre bio na pozajmici u Humskoj, koju je Partizan platio 50.000 evra. Potom je ozvaničen transfer, koji je trebalo da košta 450.000 evra u nekoliko rata.

Stvari trenutno stoje tako da Partizan neće predstojećeg leta moći da dovodi nove igrače, kao i na zimu i leto potom. Ukoliko u međuvremenu izmire obaveze i sama kazna će biti ukinuta.

Suspenzija stupa na snagu od aprila, ali praktično dejstvo će imati tek sa početkom prelaznog roka. Važiće kako na internacionalnom, tako i na nivou države.
 

FSS uplatio novac i sačuvao Partizan od izbacivanja iz Evrope​

Fudbalski savez Srbije uplatio je Partizanu 250.000 evra kako bi tim iz Humske rešio pitanje dugovanja prema švajcarskom Luganu.



Ето земљаче ко је државни пројекат....

А о овоме и да не теошимо тастатуру....

Tu se našao FSS koji je uplatio pomenutu sumu, međutim postavlja se pitanje šta je sa 2.000.000 evra koji je država nedavno poslala u Humsku za dobijanje UEFA licence za sledeću sezonu, odnosno kako deo tog novca nije iskorišćen u ovu svrhu.
 
Od kada ja govorim da bagra mora sama da se finansira . Samo privatizacija klubova stvara zdravu sredinu .
Kakav državni projekat , kakav Srpski brend cigani i grobari da zavuću ruke u sopstvene džepove i finansiraju klubove ako ih baš toliko vole .
 

Ne znam jel Stanojević ima ove podatke ili je i njegove penale dodao Zvezdi jer večito priča da prvenstvo nije regularno a bilo je regularno dok su bežali 5 bodova.
To je normalno u Srpskoj ligi....Tako da ništa novo

Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka
 
Eto i mene na proslavi. Atmosfera vrhunska, lep odziv Delija. CESTITKE SVIM ZVEZDASIMA.
Pod 1 /Dali je momenat za slavlje ili za rezanje i urlanje ❓ pod 2/da li je raspolozenje medju simpatizerima crveno belih stvarno toliko euforicna ili je malo izvestacena proslava kao kada neko na sahranu dovede muziku uz obrazlozenje da je to pokojnikova poslednja zelja pod 3/dali je moguce slaviti NESTO NEODREDJENO APSTRAKTNO A U DUSI NEPRESUSNA BOL ZBOG DAVNO IZGUBLJENE IREKCIJE❓a pritom znas da te godinama gazi ko stigne nemozes nigde iz mraka i tunela a kancerogeno tkivo predsednika kluba, uprave kluba i budzatog dusevnog bolesnika i gomile bivsih sadasnjih i budicih kriminalaca i menadzera i jbm li ga sta je se sve navuklo u klub I JA BIH REKAO DA U TAKVOM OKRUZENJU POSTOJI MESTO SAMO ZA BOL I PATNJU I NOSTALGIJU DOK SU BOGOVI ZEMLJOM HODALI I DOK JE TKIVO U KLUBU BILO ZDRAVO I ATMOSFERA I ZELJA I ADRENALIN I PLANOVI ZA BUDUCNOST pod 4/dali i ti slavis ali iskreno ili su ti rekli da treba da slavis i da glumis da si srecan pod 5/Da li ti se javila zelja da vas ovi sa poternice plasiraju u ligu sampiona ili ces se zadovoljavati mrvicama iz domace ping pong lige i dali je doslo vreme za nesto konkretno ili cete i dalje da slajfujete u zivom blatu i glumite laznu srecu .Pusticu ti jedan video zapis pogledaj ga pazljivo a zatim stavi prst na celo i zapitaj sebe ❓GDE SMO STA SMO I KO SMO❓❓❓
 
Nazad
Vrh