Zabava, smešne slike, video i ostalo.7 deo.

Лада "шестица" (2106). :ROFLMAO:

Него, малочас сам налетео на "Босански хороскоп":

Лопата (22.12. – 19.1.)
Рођени у овом знаку најчешће лоше прођу. Доведу их на припрему градилишта и до врата су у блату. Иначе се одликују аналитичким духом и романтичном природом, али то им ништа не користи ако им западне лопата. Добро се слажу са рођенима у знаку Крампа.

Мешалица (20.1. – 18.2.)
Ликови из овог знака су сталожене и мирне особе. Мало пошизе ако се поквари мешалица, али онда скупе оне рођене у знаку Лопате да они то ручно одраде. Изразито су веселе нарави и воле децу.

Дизалица (19.2. – 20.3.)
Рођени у знаку дизалице су, логично, витки, високи и чврсти. Мало нестабилни као особе, па им се често догоди да им залију стопала у бетон да се не преврну. Добро се слажу са Мешалицама. Дизалице су људи који су тихи, опрезни и склони магији, мистицизму и влашићком сиру и јагњетини са ражња.

Контејнер (21.3. – 19.4.)
Њихов заштитник је Црвени орао. Не зна се зашто, они тако тврде. Наводно то је због гужве у бараци (контејнеру). Добро се слажу са Лопатама, наравно уколико ови не хистеришу превише. Одликује их велика умна снага, емотивна енергија и смрдљиве ноге.

Крамп (20.4. – 20.5.)
Изразито продуховљене особе којима су породични односи и вредности на првом месту. То је посебно видљиво у њиховим псовкама где редовно спомињу Бога, Цркву, мајку, оца, сестру, итд. Најинтензивнија религиозна искуства ове врсте доживљавају онда кад им нешто не полази за руком. Треба још додати да им је тотем из биљног света купус.

Армирани бетон (21.5. – 20.6.)
Армирани бетон је знак у којем су рођене главне фаце на градилишту. Тврди и глупи, чврсти и тешки, страх су и трепет за Дизалице и Мешалице. Немају тотема из биљног света. Браду и бркове ретко брију. Несклони искуствима са подручја хигијене.

Пикхамер (21.6. – 22.7.)
Рођени у овом знаку су изразито осећајне особе. Склони депресивним расположењима кад им понестане пива. Емотивно везани за мајчинску фигуру у лику дежурне конобарице. Не подносе Лопате и Бетоне. Боја Пикхамера је ружичаста, а тотем из биљног света је какаовац.

Месни нарезак (23.7.- 22.8.)
Особе овог знака често пате од повишеног холестерола. Добро се слажу с Контејнерима. Оштроумни су и храбре вође. Људи из других знакова их воле, али им често раде иза леђа, нарочито Бетони. Тајновитост је изразита особина Месних нарезака. Њихова боја је смеђа до црна. Тотем из биљног света је пасуљ.

Шлем (23.8. – 22.9.)
Рођени у овом знаку су изразито интелектуалне особе. Све постижу главом. Главом најчешће штемају, а понекад и мисле, иако је нису склони користити у ту сврху. Обожавају их Дизалице и Бетони. Често се баве поезијом и романтични су. Храбре и истрајне особе, снажне у сваком погледу са истанчаним смислом за правду и породицу. Залажу се за друге и легализацију проституције. Боја им је, наравно, бела.

Мујо (23.9. – 23.10.)
Рођени у знаку Мује, фаце су на градилишту. Најбоље се слажу с Лопатама и Крамповима, а најтеже с Бетоном. Прилично су друштвени и пријатељски настројени, па су ретко када сами. Склони културном ангажману у биртијама и алпинистичком пењању на локалне опајдаре и радодајке. Мујина боја је љубичаста, а тотем из биљног света је бурек.

Цигла (24.10. – 21.11.)
Цигла има изразито добру способност просуђивања и интуицију. Стручњаци су за људску душу. Лако наслуте кад се спрема неки конфликт па се повлаче. Најбоље се слажу с Бетонима и Мешалицама, а не подносе Крампове, Лопате, Месне Конзерве и писану реч. Тотем из света биљака је бршљан, а боја је боја цигле, само зелена.

Северина (22.11. – 21.12.)
Северина се најбоље слаже с Контејнером и Мујом. Рођени у овом знаку склони су аналном сексу, али им се исто тако треба додати и по која душевна карактеристика као што су интуиција и велика способност предвиђања. Осећају јаку аверзију према камери и иначе било каквом облику снимања. Мане су им длакавост. Боја Северине је црна, а тотем биљка је трава – зелена, наравно.
 
Olalija ako si rad da te povežem sa komšijom preko puta.Čovek je vatreni šahista, redovno posećuje i učestvuje na svim mogućim turnirima a imao bi odličnog sagovornika po raznim pitanjima i raznim temama.Nije za čašicu već za bure razgovora. 😂
Ne znam šta da ti kažem, nisam ja baš neki igrač, predugo nisam igrao. Što se priče tiče, znaš me da trtljam stalno, nisam siguran da imam vremena za priču o šahu sa nekim ko blebeće kao i ja.
 
U skladu sa zbivanjima u Beogradu.
c52d72413ee196213f4df9171c933326.jpg


Poslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka
 
Колико видим( а и возио сам) на слици је лада. Значи услови рада од -20 па докле може да упали.

Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.
 
Ево још неких занимљивих решења како загрејати мотор и кабину возила.

Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.
 
Nazad
Vrh