IMT

Ko ima radionicki prirucnik moze vidti tacnu oznaku semeringa, ja ga imam ali ne da mi se paliti racunar
A sto se tice dobavljivosti, danas semeringa ima na svakom koraku

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока
 
Pa ima privatnika more koji prave semeringe, nema šta ne može da se napravi... Tu je najveći problem što je dečko iz bijeljine,a ne znam p kakva je situacija tamo, ovde u indjiji ili bližoj okolini može sve da, se nađe...
Poprilicno usrana. Kada vidim sta vi sve u Srbiji mozete da porucite brzom postom, kakve sitnice mogu da se nadju, uhvati me muka, jer je ovdje k'o na buvljaku, ima svega, samo nema ono sto tebi treba.
 
Ma izvadi to i pročitaj meru, dostavićemo 'braći s'one strane reke' nekako
Ako nemogu savremene opcije može stari dobri golub..

Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka
 
Preduhitrio si me @mirosti.
Bas sam danas bio preko Drine.
A usput mi je radnja mogu lako da kupim pa da ostavim negde preko reke pre sam isao za gorivo svaki drugi dan, jedno vreme nisam pa sam danas probio led opet

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
 
Kolege jedno pitanje za IMT 558, da li je neko imao problema sa podizanjem poluga nakon nekog vremena kad se malo ugreje, recimo da mu treba oko sat vremena u tezim uslovima recimo kad radi setvospremanje ne moze da podigne setvospremac gas do daske i tek onda dize ali opet tesko i ne do kraja?! Najvise se vidi u setvi kukuruza posto vuce IMT-ovu pneumatsku koja je teska kao dve nodetke, i opet tako posle sat vremena ne moze da je podigne.

Da li je pumpa u pitanju, ima li ko slicno iskustvo?
 
Najpre da je pumpa, zato sto dize dok je hladno ulje.
A nije neki veliki posao, za dan se moze izvaditi pumpa, rastaviti, kupiti dijelove i sastaviti nazad.

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока
 
2,5h tačnije
Toliko nam je trebalo juče na 560

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
To kad radis kao sebi i kad imas set za reparaturu pumpe na dohvat ruke.
A dolazak majstora izgleda ovako, oko osam dodje, onda sat vremena da vidimo gde smo i stasmo radili od poslednje posjete, onda polako na poso, naravno kad komsije vide da je majstor tu eto ih redom da vide sta se radi ili usput da rese neki svoj problem, brzo proleti vrijeme ako se ozbiljno ne uhvati posla.

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока
 
Nisam sebi radio, čovek me je nazvao na tel, i otkačio je kembidž u njivi i došao
Uvek imam set i za 23_25 i 30l ulja i filter i balans oprugu i sve što je potrošno

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
 
Verovatno je u pitanju razvodni venitil, kada on prosvira onda padaju poluge i sporo podize.Ima jos dosta stvari ali najpre je on, hoce i hilzna da napukne malo i onda drzi dok se ne ugreje dobro.
 
Kod mog komšije na 539 problem sa kipom. Nikako se ne može namestiti da prikolica stoji u jednom položaju. Ili podiže pomalo ili se spušta. Poluge rade normalno. Šta može biti uzrok?
 
Kod mog komšije na 539 problem sa kipom. Nikako se ne može namestiti da prikolica stoji u jednom položaju. Ili podiže pomalo ili se spušta. Poluge rade normalno. Šta može biti uzrok?

Tesko da to moze da se namesti bolje bez nekih izmena, kod mene i na 539 i na 558 to nikad nije bilo precizno, nekad ga ubodes da miruje ali kako spada teret on krene opet da dize jer je laksa prikolica.
 
Ja sam prosle godine promenio glavni razvodni venitil, i one male ventilice ona 4komada imao sam problem sa drhtanjem, zamenio sam sve to i sada kada kipujem prikolica mi se ne vraca, podignem je polako nadjem tacku i ona drzi.sve zavisi od kompletne instalacije,gumica i podesenosti hidraulika jer ako pusta na cilindru onda ne moze da drzi pritisak, mora da spada po malo.
 
Nazad
Vrh