Vesti i obaveštenja

Ko može treba sve redovno da plaća kao i do sada.
 
Uvodjenje moratotijuma na kredite nije besplatno, za vreme dok se pomeri rata placa se ugovorena kamata po kreditu za vreme mirovanja, na preostali dug po partiji, koja ce biti dodana na preostalo zaduzenje.
 
Tako je. Sada se čuo sa bankom. Kaže, kolika mi je godišnja kamata to podelim sa 12 i dobijem mesečnu kamatu. Pošto se pomera za tri meseca to se množi sa 3. I onda se taj iznos deli sa preostalim brojem rata.

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
 
https://covid19.data.gov.rs/?fbclid=IwAR0CMAOWMajGBWJIUFCOtooHbrifBr_VdrSuDofET3-8RgDarZ7prmBJ-Ao

Канцеларија за ИТ и еУправу отворила је податке и учинила доступним статистику о броју заражених вирусом COVID-19 на територији Републике Србије.

Доступни су подаци о дневном и укупном броју заражених, број особа у самоизолацији, као и визуелизацију ових података по општинама и градовима од тренутка када је у Србији и званично забележен први случај обољена COVID-19.

Сви подаци могу да се извезу у xls и csv формату за даљу обраду и визуелизацију.

Позивамо грађане да користе ове податке и да нам се јаве са својим решењима на opendata@ite.gov.rs.
 
Poslednja izmena od urednika:
Problem je sto je jako malo broj ljudi to saznalo ( ili trebalo da sazna) jer oglas je bio samo na sajtu grada i oglasnoj tabli u opstini. A zakupi idu na 10godina .


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Da li je neko imao slučaj sa zauzimanjem poljoprivrednog zemljišta privremeno od strane države, trebalo bi malo informacija oko ovoga sa terena.

 
Kako vidim Tanjug je plasirao vest da je poljoprivreda, posebno povrtastvo i stočarstvo velika šansa za povratnike. pretpostavljam da misle na ljude koji su zbog situacije i gašenja posla se vratili u Srbiju.

Sad jasno mi je za pozive i plasiranje ove vesti, ali da li neko zna ikoga ko planira ono što je zaradio da uloži ovde u pokretanje poljoprivrednog gazdinstva? Ja sam pričao sa par ljudi, oni samo čekaju da se stanje smiri i da idu opet tamo da rade.





 
Nazad
Vrh